• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2020

12:23

(HIT VIDEO) NEMA LJUBI BRAT, SAMO POZDRAV LAKTOVIMA! Vučić ispratio Orbana: DO SKOROG VIĐENJA, DRAGI PRIJATELJU!

Politika

(HIT VIDEO) NEMA LJUBI BRAT, SAMO POZDRAV LAKTOVIMA! Vučić ispratio Orbana: DO SKOROG VIĐENJA, DRAGI PRIJATELJU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video klip, u kome se vidi kako se pozdravlja sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom laktovima, a ne rukovanjem

 

- Do skorog viđenja dragi prijatelju", napisao je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do skorog viđenja dragi prijatelju @orbanviktor.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 15, 2020 at 3:42am PDT

Vučić i Orban razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima, međusobnoj podršci, saradnji i solidarnosti u borbi protiv korona virusa, ali i o migrantskoj krizi i procesu evrointegracija Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TOTALNI RASPAD ZEMLJE

pre 4 godine

Svaka cast Orbanu,brine za svoju zemlju...ne,nije tema samo virus,vec OKUPACIJA ISLAMSKE DRZAVE,koju Beograd nece da spreci. Vulin nece da vidi okupaciju i da se zato proglasi vanredno stanje... NE ...! TO NE...! TO NIKAKO NE! Place mi se sto nemamo Orbana... Dosao je da se oprosti od Srbije,koja uskoro nestaje. To je APSOLUTNO I NEODBRANJIVO.

Vlado

pre 4 godine

Nije tebi lako. Imaš dosta sam sa sobom i bez virusa.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17