• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2020

18:28

NAPADI NA ŽELJKA MITROVIĆA JASNO GOVORE O NERVOZI OPOZICIONIH MEDIJA! Đilasovi puleni se nadaju da ovim mogu srušiti Vučića, ali SRBIJA POBEĐUJE, a ĐILAS I ŠOLAK GUBE!

Politika

NAPADI NA ŽELJKA MITROVIĆA JASNO GOVORE O NERVOZI OPOZICIONIH MEDIJA! Đilasovi puleni se nadaju da ovim mogu srušiti Vučića, ali SRBIJA POBEĐUJE, a ĐILAS I ŠOLAK GUBE!

Podeli vest

Uređivački kolegijum televizije Studio B najoštrije je osudio napade takozvanih nezavisnih medija na vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića!

- RTV Studio B najoštrije osuđuje napade tzv. nezavisnih medija u Srbiji na vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, nazivajući ga nadrilekarom zbog njegovih predloga kako se odbraniti od virusa korona tokom epidemije. Iako su lekari jasno rekli da  u Srbiji "svu terapiju koja se daje pacijentima prepisuju ljudi koji su za to školovani, i da nikakva terapija koja nije dokazana naukom nije nešto na šta treba obraćati pažnju", Đilasovi i Šolakovi novinari histerično su zahtevali da država osudi Mitrovića kao nadrilekara, vešca, ili valjda crnog maga.

- Ne ulazeći u to da li se "terapija ozonom", negde koristi i kakvi su njeni stvarni rezultati u borbi protiv Kovida19 , jer je najbolje da  o njenim efektima govori struka, napadi na Željka Mitrovića jasno govore o nervozi opozicionih medija koji su očajni što će građani Srbije pobediti korona virus. Među njima i Željko Mitrović i novinari TV Pink. Nada  Đilasovih pulena da bi politizacijom ovog pitanja mogli srušiti Vučića, svakoga dana puca kao mehur od sapunice, jer na njihovu žalost, Srbija pobeđuje, a Đilas i Šolak ponovo gube, zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime.

- Ono što ih očigledno najviše boli je činjenica da ni Željko Mitrović, ni lekari, pa ni sam Vučić nisu načinili nijedan pogrešan korak tokom epidemije, svako u svom delu posla, pa moraju da traže lažne senzacije i pokreću lov na veštice. Željko Mitrović bi mogao da razmisli da redakcijama, poput Danasa, Insajdera i sličnih, donira maske, ili vizire, ako već misle da im terapija ozonom, neće pomoći. Ono u čemu im svakako nema pomoći je  neprofesionalnost, netolerancija i manjak solidarnosti na koje se, očigledno, samo deklarativno pozivaju...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17