• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2020

08:23 >> 08:37

(VIDEO) MARTINOVIĆ I BOŽIĆ DOSLEDNI: Nećemo odustati od zahteva, Boško sinoć dokazao koliki je licemer!

Politika

(VIDEO) MARTINOVIĆ I BOŽIĆ DOSLEDNI: Nećemo odustati od zahteva, Boško sinoć dokazao koliki je licemer!

Podeli vest

Poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić, koji su cele noći bili na stepenicama parlamenta gde od juče štrajkuju glađu, kažu da neće odustati od svojih zahteva i ocenjuju da je licemerno to što je Boško Obradović, koji takođe štrajkuje, noć proveo u zgradi Skupštine Srbije.

Šef poslaničke grupe naprednjaka Aleksandar Martinović rekao je da neće odustati od zahteva da tužilaštvo reaguje i preduzme zakonski propisane mere protiv Boška Obradovića koji je u petak, kako kaže Martinović, brutalno napao poslanika Marjana Rističevića.

On je rekao da se do sada niko iz tužilaštva nije oglasio i dodao da se nada će ljudi koji rukovode tom institucijom imati snage da "počnu da rade svoj posao".

Martinović je rekao i da Obradović nije proveo noć ispred parlamenta, već je, čim su otišli novinari, ušao u svoje prostorije u parlamentu da "večera i spava" čime je "pokazao koliko mu je stalo do sopstvenih ideja i Srba na KiM".

Martinović i Božić su za televiziju Pink rekli da se osećaju dobro i da su istrajni u borbi za zajednički cilj, u interesu svih građana Srbije.

 

 

- Ovo nije pritisak na institucije, već skretanje pažnje jer je ono što se desilo poslaniku Marjanu Rističeviću fašizam i nasilje koje ne sme biti dozvoljeno u Srbiji nikada - rekla je Božić i dodala da je vrlo licemerno to što je Obradović proveo noć u Skupštini Srbije.

Obradović je oko 20 do 7 jutros izašao ispred zgrade parlamenta.

On je sinoć nešto posle ponoći ušao u zgradu Narodne skupštine, a pre toga potpredsednica Dveri Marija Janjušević donela je Obradoviću jastuk i ćebe, koje je unela u skupštinu, a potom i vreću za spavanje.

Martinović i Božić su sve vreme bili na stepeništu, a veći deo noći ispred je bio i samostalni poslanik Miladin Ševarlić, koji je povremeno, na neko vreme ulazio u zgradu, ali se vraćao na stepenište.

Sa Martinovićem i Božić su noć napolju proveli i neki poslanici SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kujna

pre 3 godine

pa gde ste poslanici kada je bilo vanredno stanje, zasto tada niste bili neuhraneni i silni. ko vas vise pita, pobegli ste od naroda kada ste bili potrebni da sacuvate strah i srbiju, fuj ste bre. da li da nabavite bar fotelje ako vam je normalno ovo sto radite. jadnici koji cekaju boga da im oprosti. ili pomogne. sramota ste ziva. sramotaaa

NASPAVAO SE! POSLANICI SNS NOĆ PROVELI NA STEPENICAMA SKUPŠTINE, OBRADOVIĆ U PARLAMENTU! Tek jutros izašao napolje!
Društvo

NASPAVAO SE! POSLANICI SNS NOĆ PROVELI NA STEPENICAMA SKUPŠTINE, OBRADOVIĆ U PARLAMENTU! Tek jutros izašao napolje!

Predsednik Dveri Boško Obradović noć je proveo u Skupštini Srbije, dok su poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić jutro sačekali ispred parlamenta. Obradović je oko 6.40 jutros izašao ispred zgrade parlamenta. Veći deo noći ispred je bio i samostalni poslanik Miladin Ševarlić, koji je povremeno, na neko vreme ulazio u zgradu, ali se vraćao na stepenište.

11.05.2020

07:36

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17