• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

28.05.2020

09:49

DOBROMIROVIĆ O BOJKOTU: Đilasu odgovara da ne ide na izbore jer ima dovoljno para, a izdajnik je svako ko mu smeta!

Politika

DOBROMIROVIĆ O BOJKOTU: Đilasu odgovara da ne ide na izbore jer ima dovoljno para, a izdajnik je svako ko mu smeta!

Podeli vest

Urednik Političke rubrike Informera Milan Dobromirović je ocenio gostujući na TV Pink da novi sukob u vrhu dela opozicije pokazuje da je ideja o bojkotu jedan veliki politički promašaj

 

- Opozicija to pokušava da opravda govoreći da su parlamentarni izbori su jedna stvar, a na lokalu druga stvar. Ako bojkotujete, bojkotujete sve izbore, a ne idete na izbore samo tamo gde mislite da možete da pobedite ili osvojite značajan broj glasova – naveo je Dobromirović.

On je dodao da na pralamentarnom nivou za Borisa Tadića bojkot znači borbu protiv vlasti, dok na Vračaru to znači oslobađanje te opštine.

Takva situacija je, kaže, potpuno zbunjujuća za birače koji neće znati da li treba da glasaju ili ne.

- Opoziciji je ipak jasno da mora da se učestvuje na izborima, da se vlast ne osvaja na ulici – rekao je Dobromirović i dodao da Đilasu bojkot odgovara jer ima dovoljno novca da funkcioniše i svako je izdajnik ko mu smeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ma svim normalnim ljudima je jasna njihova "politika" izgleda samo njima nije! Nije problem što lažu, nego što misle da im verujemo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija