• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2020

11:58

NIJE NI POČEO, A VEĆ PREKINUO! Član GO DS koji je najavio ŠTRAJK GLAĐU, ODUSTAO JER GA JE LUTOVAC ZVAO NA RAZGOVOR!

Politika

NIJE NI POČEO, A VEĆ PREKINUO! Član GO DS koji je najavio ŠTRAJK GLAĐU, ODUSTAO JER GA JE LUTOVAC ZVAO NA RAZGOVOR!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić, samo nekoliko sati nakon što je najavio da će danas početi štrajk glađu, objavio je da odustaje od najavljenog štrajka.



Krstić je na svom Tviter nalogu napisao da je dobio poziv predsednika DS Zorana Lutovca da se danas u 12 časova sastanu u centrali stranke i razgovaraju.

Prethodno je Krstić objavio je na Tviteru da danas u 13 sati počinje štrajk glađu, u centrali stranke, ali nije naveo razloge za taj čin.

 

Foto: printscreen Twitter

Krstić je naveo da se obratio pismom predsedniku DS i predsedniku IO DS, ali da odgovore nije dobio.

Nije naveo o čemu je pisao funkcionerima DS.

- Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele - napisao je Krstić, dodajući "Idem do pobede. Jer, stranka je iznad nas".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Znači podigli su cifru! Dobra ti je bila najava, isplatilo se, bravo! Svi ste vi ista ....., ajde, ekipa!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17