• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2020

22:22

ŠTA MENE BRIGA DA SE DOKAZUJEM BILO KOME, ZNA SE KO SU SRPSKI RADIKALI! Šešelj oštro odgovorio na insinuacije da SRS "glumi" opoziciju u Srbiji!

Politika

ŠTA MENE BRIGA DA SE DOKAZUJEM BILO KOME, ZNA SE KO SU SRPSKI RADIKALI! Šešelj oštro odgovorio na insinuacije da SRS "glumi" opoziciju u Srbiji!

Podeli vest

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj gostujući u emisiji "Upitnik" odgovorio je na insinuacije da ta stranka nije "prava" opozicija već da samo "glumi" opoziciju, što se često može čuti u javnosti u poslednje vreme

Foto: Printscreen

- Mi mnogo duže postojimo nego Zavetnici recimo, mi smo druga najveća stranka u parlamentu. Ne treba mi valjda nekome da se dokazujemo, nekim drugim opozicionim akterima ko smo i šta smo. Srpski radikali ne treba da se dokazuju bilo kome. Mi smo sakupili više od 100.000 potpisa za ukidanje javnih izvršitelja, mi smo otvoreno protiv članstva u EU, mi jedini govorimo i radimo ono što treba da radi jedna opoziciona stranka - rekao je Šešelj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija