• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2020

23:01

NAPADI NA DANILA IMAJU POZNATI RUKOPIS DRAGANA ĐILASA! Jovanov: Opozicija misli da se ovakvim bednim podvalama vodi politika!

Politika

NAPADI NA DANILA IMAJU POZNATI RUKOPIS DRAGANA ĐILASA! Jovanov: Opozicija misli da se ovakvim bednim podvalama vodi politika!

Podeli vest

Napadi na Danila Vučića, sina Aleksandra Vučića, imaju poznati i već viđeni rukopis Dragana Đilasa, koji u svom izopačenom shvatanju stvari, misli da se ovakvim bednim, pokvarenim i opasnim podvalama vodi politika, naveo je u reakciji Milenko Jovanov potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke!

- Istina je, međutim, da ovde nema nikakve politike, već se svesno i namerno, lažima i izmišljotinama, Danilu Vučiću crta meta na čelu i vrši njegova kriminalizacija.     

Ovo nisu prvi gnusni napadi na porodicu Aleksandra Vučića, ali ni ovoga puta niko od onih što javno reaguju čak i onda kada nema nikakvih napada i što ih mnogo potresaju lažne suze i amatersko glumatanje, nije ni rečju uzeo u zaštitu decu koja su zaista žrtve progona, praćenja i ludačkih konstrukcija, isključivo zbog toga što organizatori tih napada mnogo mrze njihovog oca.

Ali, ako već oni ćute, progovoriće Srbija. I 21. juna će im pristojna i normalna Srbija jasno poručiti da se gadi njihovog licemerja i da ne prihvata njihove umobolne kampanje, njihovu mržnju i progone - zaključio je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17