• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2020

22:04

DANAŠNJA DS JE U DUŽNIČKOM ROPSTVU DRAGANA ĐILASA! Šešelj: Za razliku od Tadića i Šutanovca, Lutovac nema nikakvu kriminalnu aferu!

Politika

DANAŠNJA DS JE U DUŽNIČKOM ROPSTVU DRAGANA ĐILASA! Šešelj: Za razliku od Tadića i Šutanovca, Lutovac nema nikakvu kriminalnu aferu!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gostujući u emisiji Hit tvit rekao je da su radikali po ideološkom smislu radikalne demokrate

- Što se današnje DS tiče, mislim da su oni u teškoj situaciji jer se oni nlaže u dužničkom ropstvu Dragana Đilasa - istakao je Šešelj.

Rekao je, koliko zna, za razliku od Tadića, Šutanovca... Lutovac nema nikakvu kriminalnu aferu.

- Za njega bi bilo najbolje da je DS promenila odluku i izašla na izbore - istakao je on.

Kako dodaje, Đilas misli da se novcem može sve i da je on sklon da upropašćava stranke.

- SRS je sačuvana, ona će se oporaviti, nas niko ne može uništiti - naglasio je Šešelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Nije Šešelj glup, zna on dobro šta se dešava. Lutovac mora da sluša Đilasa i da radi sve što mu ovaj naredi jer ih drži u dužničkom ropstvu od par stotina miliona EUR. Pošto članstvo DS neće da se fuzioniše sa SSP, Đilas će da uništi DS tako što će neizlaskom na izbore i bukvalno ostati bez bilo kakvog finansiranja a čim nema para nastaće stampedo i bežanija iz DS. Neke će pokupiti Đilas, neki će u druge stranke i pokrete ali Đilas će pod maskom naplate dugova uzeti svu imovinu i infrastrukturu DS (koja uopšte nije mala) tako da DS više neće postojati. Možda preostane šaka istrajnih ali DS će posle ovih izbora da spadne na kombi stranke snage poput SPO, LDP i gomile sličnih, bez bilo kakve vrednosti i snage - a pre deset godina su bili najjača stranka u Srbiji. Očigledan primer kako od jake stranke nesposobni rukovodioci (Tadić, Đilas, Šutanovac, Pajtić, Lutovac) mogu da naprave rasulo, svojom sujetom, neznanjem glupšću, korumpiranošću ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija