• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2020

18:14

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ SUTRA U BRISELU O OPTUŽNICAMA PROTIV TAČIJA I VESELJIJA I ODLAGANJU RAZGOVORA U VAŠINGTONU!

Politika

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ SUTRA U BRISELU O OPTUŽNICAMA PROTIV TAČIJA I VESELJIJA I ODLAGANJU RAZGOVORA U VAŠINGTONU!

Podeli vest

Kako Informer saznaje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasiće se sutra, nakon razgovora sa najvišim zvaničnicima Evropske unije u Briselu, o optužnicama koje je Specijalni sud za ratne zločine OVK najavio protiv predsednika privremenih institucija u Prištini Hašima Tačija i lidera Demokratske partije Kosova Kadrija Veseljija, kao i o odlaganju razgovora Beograda i Prištine u Vašingtonu

Iz bliskog Vučićevog okruženja saznajemo da predsednik Srbije danas nije želeo da se oglašava po ovom pitanju, ali da će to učiniti sutra nakon sastanka sa zvaničnicima EU.

Podsećamo, srpski predsednik sutra će u Briselu razgovarati sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem, specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčkom, a potom i sa predsednikom Evropskog saveta Šarl Mišelom.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U BRISELU sa najvišim zvaničnicima Evropske unije




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 3 godine

Brisel, pa Pariz u julu... Nije tako loše. Seljaci ostaju u blatu i koroni. Seti se njih i pomisli kako im je. Ako nisi operisan od empatije, s obzirom da si šef stranke, a ne predsednik Srbije.

Predragm

pre 3 godine

Mislio Vucic da moze sa Tacijem da podeli Kosovo. E ne mozes ti da zajebavas Merkelovu a kamoli duboku drzavu Amerike i Putuna koji je za status quo.

IDEMO UOČI VIDOVDANA, A TADA SE... Vučić o odlasku u Vašington: RAZGOVORI O KOSOVU SU KAO IGRA ŠAHA! KOMPROMIS DA, ALI PRIZNANJE NEĆETE DA VIDITE!
Politika

IDEMO UOČI VIDOVDANA, A TADA SE... Vučić o odlasku u Vašington: RAZGOVORI O KOSOVU SU KAO IGRA ŠAHA! KOMPROMIS DA, ALI PRIZNANJE NEĆETE DA VIDITE!

Priznanje Kosova i priznanje članstva u UN nećete da vidite, a videćemo o čemu ćemo da razgovaramo 27. juna u Vašingtonu, rekao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić povodom najava Hašima Tačija o čemu će se razgovarati u Beloj kući, uz opasku da su razgovori oko Kosova kao igra šaha u kojem on ne želi da pokaže da smo protiv razgovora, i ne želi da se ponašamo kao Hoti i Tači

18.06.2020

19:50

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17