• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

08.07.2020

12:32

MILOV PAJTOS VODIO RUŠILAĆKE DEMONSTRACIJE U BEOGRADU!

Politika

MILOV PAJTOS VODIO RUŠILAĆKE DEMONSTRACIJE U BEOGRADU!

Podeli vest

Ranko Đurišić, nesuđeni kandidat za predsednika Crne Gore, uslikan je sinoć na protestima u Beogradu, a nikome nije jasno odakle i sa kojim ciljem se on pojavio da podrži demonstrante u paljenju Beograda.

 

Ranko Đurišić je Milov čovek od poverenja, koji se preko "Stranke biroa nerada" kandidovao za predsedničke izbore 2018. godine, ali je ubrzo odustao i pozvao svoje pristalice da svoj glas daju Milu Đukanoviću.

Okosnica njegove kampanje bilo je obećanje "teškog nerada".

Đurišić se u Crnoj Gori tretira kao bezbednosno interesantna osoba, policija ga često privodi, pretresa mu automobil i stan. 

On je ranije naveo da ga policija proverava svaki put kada iz Srbije uđe u Crnu Goru, oduzimajući mu automobile. Kazao je i da sumnja da mu podmeću zbog građanskih protesta koje je podržao, ali i da pokušavaju da ga isteraju iz Crne Gore.

Umešanost u kriminalne krugove, nije jedino što se pripisuje Đurišiću, on je optužen i za pokušaj ubistva Darka Pejovića, kada mu je u julu 2012. godine pucnjavom iz automatske puške naneo teške telesne povrede, nakon čega ga je sudski psihijatar za isto delo, proglasio smanjeno uračunljivim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vid

pre 3 godine

Prosto ne mogu da verujem da se ovakav kriminalac iz Crne Gore slobodo kreće po Republici Srbiji.Zar mu nije mesto u Zabeli a zatim trajno proterivanje iz Srbije. Pravosudni i sudski organi uradite nešto i spasite nas bar ovih uvezenih kriminalaca.

zoki

pre 3 godine

Izgleda da to moramo sami da uradimo , da ih proteramo i sve strance koji se mesaju u unutrasnje poslove Moje drage Srbije .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija