• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N1

02.08.2020

14:06

NEMAČKI POLICAJCI IM VREDNIJI OD SRPSKIH! Strašno licemerje televizije N1!

Politika

NEMAČKI POLICAJCI IM VREDNIJI OD SRPSKIH! Strašno licemerje televizije N1!

Podeli vest

Portal N1 izvestio je danas o protestu u Berlinu protiv restriktivnih mera uvedenih zbog koronavirusa i u prvoj rečenici naveo da je tokom akcije rasterivanja demonstranata povređeno 18 policajaca. To ništa ne bi bilo neobično da je isti portal tokom nereda u Beogradu takođe u prvi plan stavljao povređene policajce koje su huligani gađali kamenicama i suzavcem...


Dakle, kad pišu o protestima u Berlinu, na kojima se okupilo 17.000 ljudi, onda su najvažniji povređeni nemački policajci, a kad u Beogradu divlja nekoliko stotina huligana i ekstremista ugrožavajući živote srpskih policajaca, onda to i nije toliko važno.

Tada su za N1 žrtve ti isti eksremisti i huligani, koje je policija uz krajnu uzdržanost pokušavala da spreči u izazivanju haosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amer

pre 3 godine

Srbi su seljacine, zato N1 prikazuje normalno stanje. Kad imas u policiji glupe bosance I slusaju nerazmisljaju svojom glavom. Kultura je problem u Srbiji, sve primitivac do primitivci,

Rade

pre 3 godine

Najodvratniji, najlazljiviji, najlicemerniji! Ne kapiram samo koliki nečovek treba da budeš da bi mogao da radiš za N1, Nova S, Aldžazira, Južne vesti, Danas! Imaju li obraza, ustvari zna se da nemaju! Bruka ljudskog roda, ti takozvani novinari!

Lili

pre 3 godine

Ne pratim N1.....tako da me i ne interesuje sta oni kazu...

Dragan

pre 3 godine

Roditelji im arbatuju u nemačkoj, normalno je da su im oni miliji.

Miso

pre 3 godine

Zasto se N1 ne protera iz Srbije?Takve pristrasne nazovi televizije nigde u svetu ne mogu da rade osim u Srbiji,dosta je toga pustite ih neka pisu sta hoce,istina i objektivnost da laz,ne moze u normalnoj drzavi.TV koja dok su nemiri i protesti ispred skupstine ima 10TV ekipa,a kad protest spadne na 10 budala,onda puste koncert Becke Filharmonije.Zasto se ne prikazuje kad izadje samo onih 10 huligana koji mozda nisu obavesteni da su protesti propali.Mora ova drzava po nekim stvarima mnogo ostrije da deluje,pa nek evropski parlamentarci pricaju sta hoce,dan,dva i kraj.Ne moze samo zakon da se sprovodi na postenom narodu ,a da bahati rade sta im volja.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17