• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2020

22:04

ĐILASOVA NOVINA VODI ANTIDRŽAVNU POLITIKU! Puštaju krokodilske suze za funkcionerima iz Prištine koji su besni jer Vučić ne da na Srbiju i srpski narod!

Politika

ĐILASOVA NOVINA VODI ANTIDRŽAVNU POLITIKU! Puštaju krokodilske suze za funkcionerima iz Prištine koji su besni jer Vučić ne da na Srbiju i srpski narod!

Podeli vest

Đilasov niskotiražni tabloid "Danas" počeo je da vodi antidržavnu politiku i da pušta suze za funkcionerima iz Prištine

Niskotiražni tabloid "Danas" objavio je izjavu ministarke spoljnih poslova lažne države Kosovo Meljize Haradinaj koja je besna jer predsednik naše države Aleksandar Vučić ne da na Srbiju i srpski narod.

Foto: Printscreen

Kosovo je veoma zabrinuto zbog dvostrukog ponašanja Vučića - rekla je ona, a "Danas" preneo njenu izjavu.

Jasno je kao dan da Đilasova novina vodi antidržavnu politiku! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Odavno je to jasno, ovo je samo jedan od dokaza! Oduvek oni vode anti Državnu i anti Srpsku politiku, to je apsolutno jasno! Samo se ne zna dokle!? Dali će to trajati sve dotle dok ne ostvare svoj cilj?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija