• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

25.09.2020

17:58

POSLE VAŠINGTONA PROMENJEN ODNOS PREMA SRBIJI! Vučić: Zaslužili smo to, USPEŠNIJI SMO I VAŽNIJI NEGO RANIJE!

Politika

POSLE VAŠINGTONA PROMENJEN ODNOS PREMA SRBIJI! Vučić: Zaslužili smo to, USPEŠNIJI SMO I VAŽNIJI NEGO RANIJE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se dramatično menjaju karte na geopolitičkoj sceni u svetu, a da je Srbija dobila na značaju posle sastanka u Vašingtonu i da se promenio odnos drugih zemalja prema njoj

On je u Istanbulu rekao da to nije slučaj sa turskim predsednikom, jer je on, kako kaže, i pre američkog predsednika Donalda Trampa dobro poznavao i Srbiju i njega lično.

Promenilo je, međutim, stav Saudijske Arabije, a njihov amnbasador najavio je veoma konkretne stvari, što je rezultat razgovora u SAD.

POKUŠAJ ATENTATA NA VUČIĆA, DODIKA I VULINA! Vehabije planirale MASAKR!

Vučić je istakao da je i američka strana promenila odnos, što se vidi u tome da su spremni da poštuju Srbiju i da razgovaraju sa Srbijom.

- Ogromna promena - kaže Vučić i podseća da je za poslednjih mesec dana imao priliku za susrete sa Putinom, Merkel, Makronom, Erdoganom, Mogerini...

(VIDEO) PRVO O PILOTIMA I AVIONU, A ONDA O ERDOGANU! Vučić iz Istanbula posle dvosatnih razgovora: MOLIO SAM TURSKOG PREDSEDNIKA ZA INDUSTRIJSKU ZONU U VOJVODINI!

- Srbija je sve to zaslužila, jer je uspešnija i važnija nego ranije - istakao je Vučić.

Upitan da li u geopolitickim promenama mozemo da sačuvamo sva prijateljstva i stabilnost, kaže da to nije lako, ali da ćemo se boriti i ulagati ogromnu energiju, "juriti Kineze, Engleze. . ".

Navodi da Nemačka, Kina napreduju neverovatno ekonomski, Amerika i Rusija vojno, da i drugi rastu, a da Srbija mora da gleda da svoj mali brod provuče kroz sve krivine, da životni standard ne pada uprkos kovidu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Mnogo nam znace dobri odnosi koje danas imamo sa Amerikom.

Marijana

pre 3 godine

Susret predsednika Erdogana i predsednika Vučića predstavlja sve bolju i bolju kako bilateralnu, tako i ekonomsku saradnju, a nama je ekonomski razvoj i dovođenje stranih investitora jako bitno.

Ivana

pre 3 godine

Srbija i Vašington treba i moraju da sarađuju, i hvala Vučiću na svemu što čini za našu državu.Srbija se danas cela razvija i gradi.Sporazum donosi Srbiji velike investocije nova radna mesta. Hvala Vučiću što čini za ekonomski oporavak i razvoj.

Mala plava

pre 3 godine

Da posle Amerike nije nista isto svedoci smo skorih susreta predsednika sa mnogim svetskim zvaničnicima.Srbija je mala zemlja Balkana koja je uspela da se progura dobrom strateskom politikom

Suza

pre 3 godine

Ovakve vesti nas raduju i verujemo da stizu, lepsi i bolji dani za Srbiju

Olga

pre 3 godine

Kada je prava politika koja drzavu vodi ka boljitku tada se sav taj trud pokaze i uvazi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija