• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2020

12:40

PS: Peti oktobar je dan nacionalnog poraza i početak vladavine najgorih

Politika

PS: Peti oktobar je dan nacionalnog poraza i početak vladavine najgorih

Podeli vest

Pokret socijalista oglasio se danas povodom navršavanja 20 godina od nasilnih demonstracija u Beogradu

 

- Petog oktobra, kopneni napad NATO pakta završio se paljenjem Skupštine Srbije. Najpre je zapaljena izborna dokumentacija, a onda proglašena izborna pobeda. Prvog dana vlasti DOS-a opljačkana je skupština i RTS, a u dvanaest godina vlasti DOS-a, opljačkana je Srbija i njeni građani. Svaka rečenica govora predsednika Miloševića od 2. oktobra pokazala se istinitom, proročkom. Srbija je pristala da moli za članstvo u UN, kao da je juče osnovana teritorija, a ne država osnivač Lige naroda i UN. Razbijena je zajednica sa Crnom Gorom, Kosovo su sile zapada priznale za državu bez otpora Srbije, Republika Srpska je ostavljena da se bori sama za opstanak, prava proteranih Srba iz Hrvatske su zaboravljena i poklonjena Hrvatskoj, presude protiv zločinaca iz NATO agresije su poništene, oslobođeni su u borbama zarobljeni šiptarski teroristi, a među njima i braća Mazreku silovatelji dvanaestogodišnje devojčice koju su ubili i bacili u krečnu peć u selu Klečka.

Vojska je smanjena i razoružana, predsednik Milošević je izručen Haškom tribunalu da bude kažnjen za otpor NATO  paktu i da se njihova agresija opravda njegovom glavom, Hagu su sa ropskom poniznošću izručeni svi ratni komandanti i svi koji su Srbe branili od ponovljenog ustaškog genocida. Privreda je uništena pljačkaškom privatizacijom, stvoreni su bogataši iz redova vlasti Mišković, Đilas i oni koji su njima bliski. Postali su bogati onoliko koliko je Srbija osiromašila,  birokratija je porasla, a sprovedena su masovna otpuštanja radnika, strancima je prodata i privreda i tržište. O politici Srbije odlučivali su ambasadori, o Rusiji i Kini se govorilo sa prezirom, ukinuta je spoljna obaveštajna služba, članstvo u NATO paktu je postavljeno kao cilj naše zemlje i vojske. Narko-klanovi su vladali zemljom, nekada su korumpirali, a nekada  šamarali ministre i određivali ko su članovi Vlade. Ubijeni su brojni policajci i radnici DB-a, ubijen je i premijer Srbije. 

Peti oktobar je dan kada je Srbija naterana da se odrekne sebe i svoje budućnosti, kada je umorna od ratova pristala da je vode oni koje nije birala.

Peti oktobar je dan nacionalnog poraza i početak vladavine najgorih- istakli su u PS-u povodom navršavanja 20 godina od nasilnih demonstracija u Beogradu i dolaska DOS-a na vlast. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

Пети Октобар је био дан ПОБЕДЕ... - КОНТРА - РЕВОЛУЦИЈЕ...!!

Rade

pre 3 godine

To je bruka i sramota za Srbiju i Srpski narod! Ali, hvala bogu, nema više tih lopova da su na vlasti!

NEBOJŠA

pre 3 godine

КОГА СТЕ ВИ ,ОД ТЕ БАГРЕ,ЛОПОВА ИЗДАЈНИКА,ОСУДИЛИ И УХАПСИЛИ ???А ТРЕБА ЛИ ДА НАБРОЈИМ КОЛИКО ЊИХ ДРЖИТЕ ДАНАС НА ВЛАСТИ И КОЛИКО И КО ОД ЊИХ ЈЕ ''ПРЕЛЕТИО'' У ВАШЕ РЕДПВЕ???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17