• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2020

14:19

I DAČIĆ I ŠAPIĆ U NEMANJINOJ 11?! Da li su Vučićevi sastanci sa liderima SPS i SPAS jasan signal za sastav nove vlade?

Politika

I DAČIĆ I ŠAPIĆ U NEMANJINOJ 11?! Da li su Vučićevi sastanci sa liderima SPS i SPAS jasan signal za sastav nove vlade?

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa liderima SPS i SPAS što su mnogi protumačili kao jasan signal da će se obe ove stranke naći u novoj Vladi Srbije

Sudeći prema objavama predsednika Vučića na Instagram profilu buducnostsrbijeav u Nemanjinoj 11 će se naći i Dačić i Šapić. 

Podsetimo, mandatarka Ana Brnabić sastala se jutros prvo sa liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, a potom i sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem. 

Ipak, konačna odluka biće doneta i saopštena građanima Srbije posle sednice Srpske napredne stranke koja je zakazana za danas u 17 časova. Nakon toga će se građanima Srbije obratiti predsednik Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Srbiju decenijama urnišu SPS i SRS/SNS...crveno-crna pošast. - drugi su samo manji saučesnici.

kiza

pre 3 godine

Eto novog ministra sporta. Mislim da je to svima jasno. A išapić je pre par godina ukapirao ko je glavni bos pa šta će prilagodio se.

milica

pre 3 godine

ko god zeli dobro srbiji nadam se da ce se naci u vladi

sandra

pre 3 godine

Bitno je da je da ce vladu formirati SNS,a svi znamo da koalicioni partneri treba da rade na zajednickom zadatku. A to je prosperitet Srbije

Ksenija

pre 3 godine

Mene kao gradjanina intersuje sta ce Vlada Republike Srbije uraditi u narednom periodu, manj mi je vazno ko ce biti u njoj.

Jela

pre 3 godine

Timskim radom uvek možemo mnogo više da postignemo.

Tija

pre 3 godine

SNS sa SPS i SPAS moze da ostvari dobre korake i da zajednickim snagama rade na unapredjeju. Njijovi kapaciteti su poznati .

Dragoslav

pre 3 godine

Samo ujedinjeni i slozni mozemo da pobedimo nove izazove pred kojima je Srbija.

nale

pre 3 godine

Naravno da se treba sastati sa svim predstavnicima stranaka koje su ušle u parlament, a koji žele dobro i napredak Srbije.

Hana

pre 3 godine

Zavrsna rec predsednika je u 17h. Izabrani su verovatno najbolji.

Prvoborac

pre 3 godine

Kakva god se koalicija formirala, moraju da nastave da se bore za dobrobit Srbije, a lične interese da stave po strani,kojih je moramo priznati bilo u velikom broju među članovima prethodnog saziva Vlade.

Željko

pre 3 godine

Još malo strpljenja i uskoro ćemo saznati koji će ljudi činiti vladu Srbije, koja će u narednom godinama raditi na daljem napretku i razvoju naše zemlje.

Ksenci

pre 3 godine

Gospodin Sapic je kao sportista pokazao kako se bori a pre svega voli svoja zemlja i nadam se da ako dodje do buduce saradnje, da ce tu istu strast pokazati na polju politike.

Ksenci

pre 3 godine

Tamo gde ima postovanja ima i uspesne saranje. Podrska za naseg predsednika Vucica i Sapica.

Leo

pre 3 godine

Verujemo da je predsednik doneo najbolju odluku i da ce nova vlada nastaviti da gradi put razvoja i bolje buducnosti gradjana!

Mily

pre 3 godine

Uskoro saznajemo nova imena clanova Vlade, koji ce nas voditi naredne 4 godine i boriti se za ocuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta nase zemlje!

Dunja

pre 3 godine

Ako su spremni za rad, požrtvovanost, njihovo mesto i jeste u Vladi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija