• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2020

12:44

ŽELE DA IZ JAVNOG I POLITIČKOG ŽIVOTA PROGNAJU SVAKOGA KO STANE NA PUT NJIHOVIM TAJKUNSKIM INTERESIMA! Đurić: Smeta im Vladimir Đukanović jer je čovek od integriteta

Politika

ŽELE DA IZ JAVNOG I POLITIČKOG ŽIVOTA PROGNAJU SVAKOGA KO STANE NA PUT NJIHOVIM TAJKUNSKIM INTERESIMA! Đurić: Smeta im Vladimir Đukanović jer je čovek od integriteta

Podeli vest

Tajkunska kuka i motika danas je našla novu staru žrtvu, obrušivši se na Vladimira Ðukanovića, kome apsurdnim argumentima osporavaju pravo da kao narodni poslanik bude na čelu Odbora za pravosuđe Skupštine Srbije, saopštio je potpredsednik SNS Marko Ðurić


Navodi da nije tajkunima i njihovim medijima problem navodni sukob interesa, jer i u prošlosti na čelu tog radnog tela skuppštine bilo advokata, već je reč o kampanji i pokušaju da se zabrane svi oni koji u Srbiji slobodno i drugačije misle.

Ðukanović im smeta, ističe, zbog toga što je čovek od integriteta, koji se beskompromisno bori za nacionalne vrednosti i interese i protiv vladavine mafije srpskim pravosuđem.

"To je škola mišljenja koja bi htela da zabrani predsedniku Vučiću da se kandiduje, Ðuki da bude poslanik, advokat ili predstavnik parlamenta u Vrhovnom savetu sudstva, to su snage koje žele da iz javnog i političkog života prognaju svakoga ko stane na put njihovim tajkunskim interesima", kazao je Ðurić.

Foto: Tanjug

"Tajkuni ne žele snažne i funkcionalne institucije u Srbiji, oni žele privid demokratije i pravne države u kojem će i zakon i sudija biti njihov prljavi kapital, ali to se neće desiti", zaključio je funkcioner SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

To su ljudi koji zele totalnu cenzuru, da ucute svi koji misle drugacije od njih.

Mily

pre 3 godine

Srpskoj, tajkunskoj opoziciji smeta svako ko se iskreno zalaze za dobrobit svoje nacije i drzave, jer im je cilj da uniste srpstvo zajedno sa institucijama!

Aco

pre 3 godine

Đukanović se beskompromisno bori za nacionalne vrednosti i interese i protiv vladavine mafije srpskim pravosuđem.

Stefan

pre 3 godine

Zelje su jedno a realnost nesto drugo. A realnost je da da tajkunski lobi nece vise moci da se bahati po Srbiji i obmanjuje javnost.

klara

pre 3 godine

Svi bi lazima i prevarama do vlasti, ali samo mogu izborom gradjana.

Darinka

pre 3 godine

Slažem se, njima su bitni samo njihovi interesi, a ne kao predsedniku što je na prvom mestu Srbija i interesi gradjana..

Tina

pre 3 godine

Zavrseno je vreme zloupotrebe vaznih drzavnih funkcija na stetu gradjana. Novoizrabrani se moraju pokazati i na terenu i pokazati strucnost i napore da rade za narod.

Darinka

pre 3 godine

Sasvim je normalno da napadaju nekoga koga se boje,jer je jak i mocan za tajkune poput njih.dDJukanovic je kompledan politicar i borice se za prava i pravdu ma kome ona bila uperena, a pogotovo kad je neko ko zeli pometnju u drzavnoj politici ma kakva ona bila.

Miki

pre 3 godine

Ђукановић се увек борио за Србију, зато и смета. Чека нас озбиљна борба са нарко мафијом, али и са корупцијом. Влада и Вучић имаће огроман и тежак посао.

Tamara

pre 3 godine

To je i ocekivano, ko je na margini politickog zivota on unizavanjem politckih neistomisljenika pokusava da se vrati na javnu scenu.

Ivana

pre 3 godine

Potpuna podrška Aleksandru Vučiću koji zaista radi na svemu što čini za budućnost naše države, u borbi protiv mafije. Srbija se danas cela razvija i gradi. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Filip

pre 3 godine

Đurić je u pravu. Opoziciji smeta svako ko radi i interesu Srbije i ko ima drugačije milšljenje.

Maja

pre 3 godine

Prošlo je vreme kada su tajkuni poput Đilasa imali glavnu reč!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija