• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2020

15:44

BROJ ŽENA U NOVOJ VLADI JE DOKAZ ZRELOSTI DRUŠTVA! Irena Vujović će svoju dužnost obavljati časno i posvećeno!

Politika

BROJ ŽENA U NOVOJ VLADI JE DOKAZ ZRELOSTI DRUŠTVA! Irena Vujović će svoju dužnost obavljati časno i posvećeno!

Podeli vest

Ministarka za zaštitu životne sredine, Irena Vujović, rekla je danas da novu vladu čeka težak posao i period pun izazova, a da je posebno ponosna što su žene u velikom broju predložene za člance vlade

- Ovo je istorijski trenutak za Srbiju koji potvrđuje zrelost našeg društva i ogroman napredak na polju rodne ravnopravnosti. Žene su sve vidljivije u društvu, ali i u političkom životu i posebno me raduje što ih je sve više na ključnim pozicijama od suštinskog značaja za budućnost naše zemlje i naroda - navela je Vujović u pisanoj izjavi za Tanjug.

Uz zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću i mandatarki Ani Brnabić na ukazanom poverenju, Vujović je navela da je za nju ovo velika čast i velika odgovornost.

Foto: Informer - Zoran Sinko

- Dužnost koja mi bude poverena obavljaću časno i posvećeno, kao što sam to činila i do sada, i trudiću se da opravdam poverenje svoje stranke, a prevashodno građana koji su na izborima istorijsku podršku pružili upravo SNS - dodala je Vujović.

Ona je navela da novu vladu čeka težak posao i period pun izazova.

- Verujem u politiku rada i rezultata, a dužnost i obaveza svih nas prema Srbiji i građanima je da nakon formiranja nove vlade uložimo maksimalne napore da definisane ciljeve ostvarimo. Sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama i timskim radom uspeti u tome - rekla je Vujović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17