• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2020

20:07

LAŽNI PATRIOTA MLAĐAN ĐORĐEVIĆ JE SA ĐILASOM I TADIĆEM PREDAO KOSOVO NA TACNI ALBANCIMA! Petković: Predsednik Vučić je izborio 18 povlačenja priznanja!

Politika

LAŽNI PATRIOTA MLAĐAN ĐORĐEVIĆ JE SA ĐILASOM I TADIĆEM PREDAO KOSOVO NA TACNI ALBANCIMA! Petković: Predsednik Vučić je izborio 18 povlačenja priznanja!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković izdao je večeras saopštenje povodom novih napada Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Lažni patriota Mlađan Đorđević koji je sa svojim tadašnjim šefom Borisom Tadićem i kumom Draganom Đilasom faktički predao Kosovo i Metohiju na tacni Albancima, poslednji je ko ima pravo da govori o južnoj srpskoj pokrajini. Čovek koji se konstantno hrani mržnjom prema sopstvenoj državi i narodu i želi samo da politički profitira na temi Kosova i Metohije, neka se zapita zasto sto ih narod nece. Princip "što gore po Srbiju to bolje po nas" mogu da imaju samo ljudi poput Mlađana Đorđevića, savetnika tadašnjeg predsednika Tadića i kuma Dragana Đilasa.

Oni koji su pregovore o Kosovu i Metohiji premestili iz Ujedinjenih nacija u Evropsku Uniju i u Medjunarodnom sudu pravde pomogli Prištini da dobije potvrdu legalnosti separatizma, oni koji su pobegli iz Srbije u Rumuniju kada je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost i koji su potpisali sijaset po Srbiju štetnih sporazuma instiralirajući granicu između Srba u centralnoj Srbiji i Srba na KiM, oni za koje je vrhunac patriotizma kada na rever okače značku strane bezbednosne službe, imaju sada obraza da nekome dele lekcije kako se brane nacionalni interesi.

Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izborio 18 povlačenja priznanja samoproglašenog Kosova i danonoćno bije diplomatske bitke da ispravi skupe greške Đorđevića i njegovih šefova i vrati bar deo onoga što su olako poklonili, razni Đorđevići pod maskom kvazipatriotizma nastavljaju da rade direktno u korist Albanaca. Za svoje zasluge zaslužili su bar spomenik u Prištini pored onog podignutog Klintonu. Ništa manje nisu zaslužili - navodi se u saopštenju Petkovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 3 godine

Šta je sa elektroenergetskim sistemom na severu Kosova i Metohije. Ne prodaje sesistem i država da bi se popunile rupe u budzetu zbog korone. A vi ste to uradili. Sve ce vam biti konfiskovano i svi ugovori koje ste potpisali poništeni. Vučić neka ulozi dedovinu izvCipuljica i pokloni Merkelovoj

NEBOJŠA

pre 3 godine

КОСОВО ЈЕ НА ТАЦНИ ПРЕДАО МИЛОШЕВИЋ,КАО И ПОЛА РС И ЦЕЛУ РСК,А ВИ ,КАО И ''ЖУТИ МРАВИ'' САМО ДОСОЉАВАТЕ СЕРВИРАНО ЈЕЛО.КО ЈЕ РАСПУСТИО ДРЖАВНЕ ОРГАНЕ СРБИЈЕ,НА КОАОВУ ???КО ЈЕ НАТЕРАО НАШЕ СУДИЈЕ И ПОЛИЦИЈУ У ОРГАНЕ ''КОСОВА'',КО ЈЕ ДАО ТЕЛ.БРОЈ КОСОВУ.КО ЈЕ ПРИЗНАО ДОКУМЕНТЕ И ПАОШ КОСОВА ??ЌО ИМ ГРАДИ АУТОПУТ ???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17