• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2020

09:59

JOŠ JEDAN POKUŠAJ ĐILASOVSKOG PORTALA DA ISKRIVI STVARNOST! Kada im se ne dopadne emisija, prave FEJK VESTI I MANIPULACIJE! /Video/

Politika

JOŠ JEDAN POKUŠAJ ĐILASOVSKOG PORTALA DA ISKRIVI STVARNOST! Kada im se ne dopadne emisija, prave FEJK VESTI I MANIPULACIJE! /Video/

Podeli vest

Đilasovski portal Nova ponovo je tendenciozno pokušao da iskrivi stvarnost. Ovoga puta njihova "istina" se odnosi na gostovanje poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Ðukanovića

Ovaj mediji blizak opoziciji objavio je vest sa naslovom Obućina “ispreskakala” Đukanovića: Lažete u živom programu.

Foto: printscreen

Međutim, na snimku gostovanja Đukanovića u dnevniku Newsmax Adria se jasno vidi da voditeljka ne samo da nije "ispreskakala" Đukanovića, već se desilo upravo suprotno.

"Evo, nemam ništa protiv što sam poražen, sipreskakan, uništen. Sve je to za ljude. Mada, iskreno sam ubeđen, sama Jelena Obućina se stidi ovakve manipulacije, jer svako ko je emisiju gledao zna o čemu govorim. Problem je što te zovu kao da iskreno razgovarate, vi im učinite uslugu, a onda oni kada im se ne dopadne kako je sve to proteklo, seckanjem emisije i vađenjem iz konteksta, prave ovakve fejk vesti i manipulacije. Elem, posle se pitaju zašto niko neće da im dođe. Sasmi sa ovakivim lažima daju odgovor. 

P.S. Ja ću im se uvek odazivati, jer bodovi u gostima su najslađi", rekao je Đukanović. 

Na sledećem snimku od 12.50. pogledajte gostovanje Vladimira Đukanovića i uverite se i sami ko je koga ispreskakao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lemi

pre 3 godine

O kojem rasturanju pričaju? Pa ona ni svojom drskošću i bezobrazlukom, nij mogla da ga isprovocira, a tek da ga rasturi. Pre će biti da je bilo obrnuto. Bravo za gospodina na dostojanstvenom ponašanju i poštovanju jedne dame, koja ga je pozvala u emisiju, a nije se baš domaćinski ponašala.

Lazni Bot

pre 3 godine

Jel lagao!? Jeste. Jel se to kaze zasto lazete?! Kaze se.

Mare

pre 3 godine

Obucina buduca premijerka! Bravo kraljice, vracaj ove gde im je mesto! Nije mu ovo Studio B!

oko

pre 3 godine

Đukanović je strpetomicin za ovu sektu. Kada bi bilo još ovakvih!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija