• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovo-online

31.12.2020

13:06

PETKOVIĆ ČESTITIO NOVU GODINU: Država Srbija i Kancelarija za KiM i u 2021. uz svoj narod na Kosovu!

Politika

PETKOVIĆ ČESTITIO NOVU GODINU: Država Srbija i Kancelarija za KiM i u 2021. uz svoj narod na Kosovu!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uputio je novogodišnju čestitku svim građanima, uz poruku da će država Srbija i Kancelarija za KiM i u 2021. biti uz svoj narod na Kosovu i snažno se boriti za njegove interese

 

U video obraćanju građanima objavljenom na Tviteru, Petković naveo je da je epidemija koronavirusa koja je pogodila čitav svet, pokazala šta znači borba za svakog čoveka, šta znači svakodnevna bitka za zdravlje i život.

- Na tom primeru smo mogli da vidimo koliko je važno da danas imamo snažnu državu koja se bori za svoj narod i koja je spremna da odgovori svim izazovima.

Šta ta borba znači najbolje razume naš narod na Kosovu i Metohiji. Oni poslednjih 20 godina vode odlučujuću bitku za bolju budućnost, za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji.

Oni su i najsvetliji primer da kada smo jedinstveni - tada smo najjači!

Zato želim da poručim našem narodu na Kosovu i Metohiji da će država Srbija i Kancelarija za Kosovo i Metohiju i u 2021. godini biti uz vas i snažno se boriti za vaše interese.

Za budućnost naše dece, za budućnost svih nas!

Dragi prijatelji, braćo i sestre, želim da vam čestitam predstojeće novogodišnje i božićne praznike da ih sa svojim najmilijama dočekate u miru i dobrom zdravlju - rekao je Petar Petković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17