• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2021

21:49

MIRКOVIĆ: Lažni prorok Dragan Đilas!

Politika

MIRКOVIĆ: Lažni prorok Dragan Đilas!

Podeli vest

Nakon propale političke karijere, koju su obeležile mnogobrojne afere, zloupotrebe kao i enormno i nezapamćeno bogaćenje, Dragan Đilas je pronašao novo zanimanje i sada je postao vidovnjak, navodi se u saopštenju šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke i narodnog poslanika Aleksandra Mirkovića

Jedino tako se mogu tumačiti njegove izjave u kojima on već sada zna ko je pobednik izbora, šta će se desiti za šest meseci ili godinu dana nakon izbora. Svako realan u našoj zemlji pomislio je da nakon lažnih Đilasovih istraživanja u kojima je obuhvaćeno 110% ljudi, budalaština da svaki dan 50.000 ljudi napusti Srbiju, što bi značilo 18 miliona godišnje, da će se ovaj najgori gradonačelnik u istoriji malo umiriti i od sramote zaćutati, ali to nije slučaj. Od čoveka koji je mogao duplo da naplaćuje vrtiće deci, koji je mogao da zaduži Beograd za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedi bogatstvo od  25 miliona evra u nekretninama, bilo je suvišno očekivati bilo kakav osećaj poštenja ili stida, pa ovakvi nastupi samo potvrđuju koliko je spreman na sve zarad vlasti.

Ponovno pominjanje ulice, kao i nekakvo nezadovoljstvo koje niko ne može da kontroliše, otvoreno je koketiranje sa pozivom na državni udar, napad na institucije, kao i prolivanje krvi, što ne bi bio prvi put kada je u pitanju ovaj tajkun. Podsetiću ga još jednom da se na vlast dolazi poverenjem građana i da mu nikakav nasilni scenario neće pomoći da se vrati na vlast, koliko god to želeo i ma koliko mrzeo Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Njagovi snovi, u kojima će se jednog dana opet naći u fotelji samo zato što on tako želi, nestaće nakon sledećih izbora kada ga građani budu poslali na smetlište političke istorije.

Politika Aleksandra Vučića omogućila je da se Đilasovi dugovi vrate, građani zaposle, povećaju plate i penzije, otvore nove škole, vrtići, reši problem kanalizacije, renoviraju trgovi, ulice i izgrade nove da Beograd bude još lepše i bolje mesto za život, da bude sve suprotno od onoga što nam je iza sebe ostavio Đilas i njegove satrape iz režima DS-a.

Građane, lažni prorok, Dragan Đilas neće prevariti, jer oni veruju svojim očima i rezultatima iza kojih stoji Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, zato mirno čekamo izbore uvereni u još jednu ubedljivu pobedu za Beograd, za Srbiju, za svu decu i generacije koje dolaze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17