• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2021

13:45

VAŽAN SASTANAK U KANCELARIJI ZA KIM! Petković i Gujon o daljem radu "Solidarnosti za Kosovo"

Politika

VAŽAN SASTANAK U KANCELARIJI ZA KIM! Petković i Gujon o daljem radu "Solidarnosti za Kosovo"

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je danas sa osnivačem humanitarne organizacije „Solidarnost za Kosovo“ Anro Gujonom razgovarao o njegovom dugogodišnjem radu i zalaganju za poboljšanje života srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

Kancelarija za KiM saopštila je da su teme bili planovi i mogućnosti za dodatnu pomoć južnoj pokrajini.

Navodi se da su sagovornici saglasni da je saradnja u prethodnom periodu bila na visokom nivou i da je obostrana želja da se takva uspešna saradnja nastavi.

Direktor Kancelarije za KiM se posebno zahvalio Gujonu, koji je i direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, na nesebičnoj pomoći koju godinama pruža našoj južnoj pokrajini.

- U svom humanitarnom radu Arno Gujon će uvek moći da računa na pomoć i podršku kako Kancelarije za KiM, tako i mene lično. Veoma cenimo i poštujemo njegov doprinos poboljšanju uslova života Srba na Kosovu i Metohiji. Njegov humanitarni rad i zalaganje su svetao primer svima nama - rekao je Petković.

On je zahvalio Gujonu na naporima da i u svetu proširi istinu o položaju Srba koji žive na prostoru Kosova i Metohije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17