• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2021

14:15

BESRAMNE KAMPANJE ÐILASA PROTIV VUČIĆA I SRBIJE! Orlić: Svaki uspeh naše zemlje pokazuje SVU NJIHOVU NESPOSOBNOST!

Politika

BESRAMNE KAMPANJE ÐILASA PROTIV VUČIĆA I SRBIJE! Orlić: Svaki uspeh naše zemlje pokazuje SVU NJIHOVU NESPOSOBNOST!

Podeli vest

Dragan Ðilas i njegova stranka, kako su nedavno, iz čiste pakosti i zavisti prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću klevetali Kinu, juče već SAD i zapadnu Evropu, danas isto rade i direktno sa Francuskom, saopštio je član Predsedništva SNS Vladimir Orlić


Orlić pita da li je razlog najnovije nervoze do, kako navodi, srži pokvarenih i dokazano nesposobnih, to što Aleksandar Vučić ima očigledan ugled u svetu, zahvaljujući kom i metro u srpskoj prestonici dovodi u realnost posle više od 50 godina čekanja, baš kao što je zahvaljujući ličnom ugledu od Srbije napravio šampiona Evrope u vakcinaciji?


"Jer je svaka pobeda Srbije danas po jedan lični poraz snaga prošlosti i pokazuje svu njihovu nesposobnost", kaže funkcioner SNS.

"Je li razlog za nove laži i nebuloze o cenama i zaduživanju, to što Srbija očigledno sa velikim uspehom kontroliše svoj javni dug, a istovremeno uspeva da realizuje sve one projekte za koje su Ðilas i ekipa samo lagali da će ih realizovati, a nisu prstom mrdnuli da to zaista urade?", zapitao je Orlić.

"Ili je najveći problem, smatra, što tu za njih nema ni dinara za ugradnju, a toliko su joj se nadali, jer su "tako jedino i umeli da ''rade'', lopovi po sopstvenom priznanju, koji su se dok su bili na vlasti ugrađivali u tendere, nameštali konkurse i uzimali procenat od svakog posla".

Foto: Tanjug

Vladimir Orlić

Napominje da je očigledna jalovost njihovih bizarnih pisama, koje šalju po belom svetu sa ciljem da svoju državu ispljuju i iskleveću, samo njihov problem, jer ih niko ne uzima za ozbiljno.

Mogu zbog toga, kaže, da besne i histerišu na ceo svet slobodno, ali Aleksandra Vučića i Srbiju koju on danas vodi, nemaju pravo da uzimaju u usta.

"A besramne kampanje koje danas vode protiv kineskih vakcina, francuskog metroa i spalionice u Vinči, protiv svakoga u svetu ko sa Srbijom dobro sarađuje, ali i protiv poštenog naroda koji se bori za budućnost svoje dece - ne čine to zlo tajkunskog kartela ništa manjim. Naprotiv, narodu su svakim svojim potezom samo odvratniji. Verovatno i ostatku planete", zaključio je Orlić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 3 godine

Đilas ne može da podnese uspeh jer on ništa nije uspeo.

Mini

pre 3 godine

Djilas je osoba koja nije vredna da se komentarise.

Mina

pre 3 godine

Djilas nista drugi i ne radi sem sto osudjuje i kritikuje,on je covek koji nije vredan ni da se spomene.

Biba

pre 3 godine

Nesposobni politicari iz opozicije sve vise propadaju koprcaju se po dnu mulja.

Eka

pre 3 godine

Bili su i ostali nesposobni. Neka vide sada kako se radi...

Ana

pre 3 godine

Djilas bi ovu državu da vodi u propast, na njegovu žalost bezuspešno.

Andjela

pre 3 godine

Djilas svakodnevno dokazuje svoju nesposobnost.

Ina

pre 3 godine

Djilas bolje da ode tamo gde mu je i mesto,u politicku istoriju.

Iva

pre 3 godine

Srbija je danas stabilna i jaka zemlja upravo zahvaljujući Vučiću, i to je ono što opozicija ne može da podnese.

Ivana

pre 3 godine

Opozicija je cela kriminalna, oni su naučili da kradu od naroda.

Markan

pre 3 godine

Djilas bolje da cuti,gradjani Beograda jos pamte njegovu vladavinu.

Mirjana

pre 3 godine

Zbog svoje nesposobnosti nisu zaslužili ovakvom čoveku,kakav je predsednik,ni opozicija da budu!

Slavica

pre 3 godine

Ma Djilas moze samo da maša, nije ništa mogao da učini ni pre par meseci, a tek sad.

sava

pre 3 godine

Djilas ne ume da igra fer, zato i jeste tu gde jeste

filip

pre 3 godine

Djilas je politicki otpad, samo mu to jos niko nije rekao

Tara

pre 3 godine

Svaki uspeh nase zemlje zavisi od vladajuce vlasti, jer da nije njih Srbija bi tupkala u mestu. Samo znate da lajete a i mi vas u sposobnost nigde ne videsmo.

Giga

pre 3 godine

Ljubomoran je Djilas na Vucicev uspeh, zato sto on nikada nije ni u cemu uspeo. Znao je da planduje i stavi pare u svoj dzep. Bolje da cuti, jer se njegova sposobnost srozala do nule

Velja

pre 3 godine

Za Djilasa svi koji razgovaraju sa Vucicem postaju losi. To je velika mrznja.

Mikan

pre 3 godine

Ni jednom jedinom recju nisu pomenuli neverovatnu cinjenicu da je kod nas masovna vakcinacija uveliko u toku, dok kod mnogih drzava to tek pocinje. Koliko moras da mrzis pa da negiras realnost?

Milan

pre 3 godine

Djilas i njegovi svako jutro sednu uz kafu pa prelistaju sa kim se Vucic sastajao da znaju koga da pljuju.

Goksi

pre 3 godine

Pisao je Djilas i hvalio se kako ce on da nabavi vakcine jer ga mnogo postuju u svetu. Ignorisali su ga. Toliko o tome.

Ivanka

pre 3 godine

Strasno na sta su sve spremni Djilas, Jeremic i kmpanija.

Luka

pre 3 godine

Svojevremeno je Dragan doveo zemlju do ivice propasti i sada bi po svaku cenu da dođe na vlast i nastavi da uništava Srbiju, pa izmišlja sulude ideje.

Riki

pre 3 godine

Opozicija kriminalci i nasilnici ispunjeni mrznjom i besom ,zatrovani fasizmom salju ostre poruke linca i nasilja narodu , unistavaju imovinu neistomisljenicima i napadaju, eto to je njihova slika.

Boris

pre 3 godine

Panika u redovima opozicije zbog toga što su ih izgleda njihovi ,,partneri,, iz EU otresli kao vreću...

biljana

pre 3 godine

Djilasovci su nesposobni da bilo sta komentarisu na racun ove vlasti.Da su bili sposobni ostali bi da vladaju

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE POSLEDNJI KOJI IMA PRAVO DA GOVORI O NEOFARŠIZMU U SRBIJI! Orlić: Njegova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede!
Politika

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE POSLEDNJI KOJI IMA PRAVO DA GOVORI O NEOFARŠIZMU U SRBIJI! Orlić: Njegova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede!

Žuti tajkun Dragan Đilas je poslednji koji ima pravo da govori o uvođenju neofašizma u Srbiji. On je taj koji je na velika vrata uveo klasične fašističke metode na političku scenu u našoj zemlji, niko drugi. Njegove su horde razbijale vrata RTS, prebijale novinare, premlaćivale narodne poslanike na ulazu u Narodnu skupštinu, a u samu Skupštinu provaljivale i gađale upaljenim bakljama u nameri da je zapale. Đilasova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede i njihove metode "rada", nikome drugom ništa slično ne pada na pamet, izjavio je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

02.02.2021

11:05

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17