• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

28.02.2021

20:54

DESET HILJADA GRAĐANA SA KIM PRIMILO VAKCINU Bitno je da se vakciniše što više građana!

Politika

DESET HILJADA GRAĐANA SA KIM PRIMILO VAKCINU Bitno je da se vakciniše što više građana!

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović kazao je da se svakodnevno povećava broj obolelih od korone i pozvao je sugrađane da se prijave za vakcinaciju. On je za RTV Gračanica kazao da je vakcinacija veoma bitna jer "građani time pokazuju koliko su odgovorni prema svojoj porodici i društvu u kojem žive.

- Svi čelnici opštine Gračanica i Srpske liste na ličnom primeru pokazali su koliko je bitno da svaki građanin primi vakcinu. Obradovao me je podatak da se do sada veliki broj ljudi vakcinisao i želim da ohrabrim sve meštane Gračanice da se vakcinišu, jer će jedino tako zaštiti sebe i svoju porodicu. Sam proces vakcinacije je veoma dobro organizovan u Kuršumliji, a država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić obezbedili su dovoljan broj vakcina, kazao je Popović.

Do sada se deset hiljada građana sa KIM vakcinisalo na punktovima u Bujanovcu, Raški i Kuršumliji.

Predsednik privremenog organa grada Prištine Ljubinko Karadžić kazao je da je veoma značajno da što više građana primi vakcinu.

-Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću koji je obezbedio vakcine za sve nas, zahvaljujući Vladi Republike Srbije, koja je omogućila da imamo izbor vakcina i zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju koja je organizovala besplatan prevoz za sve naše sugrađane do Kuršumlije, gde je izuzetno dobro organizovana vakcinacija našeg stanovništva, do sada je vakcinu primilo oko deset hiljada građana. Apsolutno je dobro primiti vakcinu da bismo sprečili ovu pošast koja nas je zadesila i da bismo se što pre vratili normalnom životu, rekao je za RTV Gračanica Ljubinko Karadžić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija