• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2021

11:08

PRISUSTVOVAO SAM FANTASTIČNOJ PREZENTACIJI! Vučić objavio fotografije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata!

Politika

PRISUSTVOVAO SAM FANTASTIČNOJ PREZENTACIJI! Vučić objavio fotografije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde je prisustvovao prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19

- Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19 koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv Covid-19, koju nam je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija - napisao je Vučić na INstagram profilu buducnostsrbijeav.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić u UAE

Vučić će se danas sastati sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom.

Vučić je sinoć kazao da očekuje važne razgovore u Abu Dabiju, a potom i u Kraljevini Bahrein.

"Ovo su za nas važni razgovori, jer imamo prvo razgovor sa prijateljima. Emirati i Bahrein su poslali ogromnu pomoć tokom pandmeije iako sa Bahreinom nismo imali gotovo nikakve odnose, a oni su bili divni i poslali avion pun opreme", objasnio je Vučić za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 3 godine

Odlična je stvar prisustvovati kako Aleksandar Vučić kaže fantastičnoj prezentaciji u Emiratima upravljanja prouzrokovanoj Kovid -19. Uvek dobro dođu iskustva drugih.

Jeca

pre 3 godine

Raduje me to sto sa svim zemljama negujemo dobru saradnju. Samo tako mozemo ici napred

Vlajko77

pre 3 godine

Bitno je videti kako se drugi bore protiv korona virusa !

mira

pre 3 godine

Verujem da je Vucicu cast da otvori jos jedno poglavlje u diplomatskom putu Srbije. Prosirujemo nasa prijateljstva i saradnje.

mira

pre 3 godine

Lepo je cuti da Srbija prosiruje spisak prijateljskih zemalja.

mira

pre 3 godine

Narod Srbije iskljucivo veruje u politiku i odluke koje donosi Aleksandar Vucic ,svedoci smo svakodnevno koliko je Srbija u boljoj poziciji u odnosu na zemlje iz regiona,rezultati rada,su vidljivi,bolnice,auto-putevi ,fabrike.

dp

pre 3 godine

Svaki vid saradnje sa ovim zemljama je neophodan.

latinka22

pre 3 godine

Slika koja govori vise od hiljadu i jedne reci

Eka

pre 3 godine

Svako novo iskustvo je posebno i lepo na sebi svojstven nacin...

Mile

pre 3 godine

Svaki vid saradnje sa UAE je od velike paznosti

Mily

pre 3 godine

Srbija razvija stratesku saradnju sa Emiratima, sto nasoj drzavnoj kasi donosi ekstra profit. Vise smo nego zadovoljni sto smo u mogucnosti da sklapamo poslove sa tako bogatom i razvijenom svetskom silom.

Ana

pre 3 godine

Kada sa jakim zemljama imamo dobru saradnju, nasa zemlja moze samo ici napred!

Jovana

pre 3 godine

Biće mnogo benefita za Srbiju od ove posete Vučića. Sa ozbiljnim ljudima ima susrete.

Vesna

pre 3 godine

Poucno je cuti nesto novo o modelima upravljanja krizom drugih zemalja, pogotovo kada se radi o enormno jakim zemljama kao sto su UAE.

Danijela

pre 3 godine

Nije lose cuti sta druge zemlje imaju da kazu o svojoj borbi protiv korona virusa. Mozda se iz tih razgovora izvuce nesto poucno sto je moguce primeniti u nasoj zemlji.

Ceca

pre 3 godine

Veliko uvazavanje i postovanje Vucica sirom sveta pokazaju bas ovakvi sastanci kojima on prisustvuje.

Gina

pre 3 godine

Ocekujem da radna poseta predsednika prodje sa novim ugovorima i jos jacom saradnjom!

Milica

pre 3 godine

Krizu uzrokovanu pandemijom korona virusa brze cemo prevazici ako pored sebe imamo jaku drzavu, kao sto su UAE.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17