• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.03.2021

14:21 >> 16:36

INFORMER SAZNAJE! KRIZNI ŠTAB SUTRA U 08.00!

Politika

INFORMER SAZNAJE! KRIZNI ŠTAB SUTRA U 08.00!

Podeli vest

Kako Informer saznaje sednica Kriznog štaba za borbu protiv pandemije korona virusa biće održana sutra u 8 časova ali da će ona već danas razgovarati sa članovima tog tela o mogućim merama protiv korone

- Sutra će biti sednica Kriznog štaba. Juče popodne sam razgovarala sa medicinskim delom Kriznog štaba i danas žurim u Beograd, da bi razgovarala sa lekarima još jednom - rekla je premijerka novinarima nakon posete Kosjeriću, prenela je Beta.

Ona je dodala da će u razgovoru sa njima biti sagledane mogućnosti i da će onda biti usvojene mere za suzbijanje pandemije korona virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojasa iz Beograda

pre 3 godine

Što bi rekla premijerka moram da razumem kako da razumem

Lazni Bot

pre 3 godine

Haha koliko je njima dobro,cekaju da veliki vodja svari kamilu pa da "odluce"

Srba

pre 3 godine

He, he, mere koje su trebale biti donete u petak, odlozene su za ponedeljak, da bi se sa ponedeljka odlozile za utorak, kada ce biti ponovo razgovor za medicinarima, kako bi nakon toga mogli da odloze ponovo za petak (jer ce morati ponovo da razmotre predloge medicinara). Pa ovi nas smatraju idiotima!

Vns

pre 3 godine

Ala su smotani,ne mogu ništa odlučiti bez najvećeg među nama,tj preCednika...kao polupana deca u vrtiću...

Ivan

pre 3 godine

Pa da li je moguce ili se ceka jos neki koncert pa ce da usvajaju mere... Banana drzava

Realno

pre 3 godine

Juce odlucili, saopstice danas. Danas sopstavaju da odlazu za sutra!!! Kakve zamlate!

Ja

pre 3 godine

Da Djilas vodi drzavu, ne bi bilo korone, to je svima jasno! Nije simpatican, ali je sposoban. Ako necete Djilasa, daj da izaberemo koku nosilju da vodi Vladu! Manje ce kokodakati, a ako snese jaje to je cist benefit za Srbiju!

Pera pravda

pre 3 godine

Da se pita globalistički krizni štab prošli bi smo kao države iz okoline, a ovako predsednik Vučić je uradio sve da spase živote i ekonomiju ali obzirom da neće da srozava Srbiju na zadnjem mestu gde nam je od EU i namenjeno, e sad strane službe gledaju da zatvore narod uz mere koje ni pas sa maslom ne bi pojeo kako bi izazvali demonstracije. Neće proći, živela Srbija živeo naš predsednik Vučić.

Ja

pre 3 godine

Samo kupujete dan po dan, pa nije niko lud, a ne smete da usvojite nista konkretno...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija