• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2021

14:51

NIJE OVO MAURICIJUS! Orlić Đilasu:  Svaki uspeh Srbije danas čini kontrast u odnosu na vreme tajkuna i lopova dodatno jačim

Politika

NIJE OVO MAURICIJUS! Orlić Đilasu: Svaki uspeh Srbije danas čini kontrast u odnosu na vreme tajkuna i lopova dodatno jačim

Podeli vest

Kada žuti tajkun Dragan Đilas svrati malo do Srbije iz Londona, obavezno obiđe svoju privatnu firmu koja se lažno predstavlja kao politička stranka, pa u društvu sledbenika kojih ima toliko da na prste mogu da se prebroje – standardno preti i nesvesno podseća narod zašto ih je sve zajedno oterao na političku deponiju

Preti žuti tajkun ulicom i nasiljem, ukoliko samo proceni da neće moći drugačije da se dokopa vlasti, a već sada mu je jasno da – neće moći.

Jer za njega više ne glasa niko, čak ni kada se skriva iza kojekakvih grupa građana. Kako svedoče Đilasovi dojučerašnji saveznici, oni koji ga sigurno najbolje poznaju – baš tako je bilo nedavno u Zaječaru. Dodatno još kažu za Đilasa i svašta slikovito, ali to je tema za njih.

Za narod je ovde važna poruka: da je Đilas ponovo rad tuđim glavama da finansira svoj pohod na vlast, svoju nezajažljivu pohlepu večito gladnu nove pljačke narodnih para. Kao što je važno da narod čuje kako tajkun govori o onome što najbolje zna, a to je – kako se krade. I kada govori o onome što mu najviše nedostaje, a to je – moral. Jer za Đilasa i ekipu pitanje morala izgleda se uvek svodilo samo na misao: „Morali smo da na stotine miliona evra uzmemo kroz privatne firme dok smo bili na vlasti, morali smo da otvaramo na desetine računa širom belog sveta i na svaki od njih da stavimo po više miliona tuđeg novca, prosto jer smo - morali.“

- Još je i važno što je Đilas nabrojao šta su sve on i njegov kartel narodu uskratili u vreme dok su se lično bogatili: da brige za najstarije – nije bilo, alimentacionih fondova za majke sa decom – nije bilo, besplatnih knjiga i užina – nije bilo, plata i penzija je – samo nestajalo, a ekonomski je zemlja samo devastirana. Jasno, ničega od navedenog nije bilo iz prostog razloga: što su Đilas i ekipa imali neke druge prioritete. Bavili se onim tuđim milionima, računima po belom svetu, Mauricijusom, Hongkongom i ostalim što su „morali“ da narodu otmu.

Zato neka ih ne čudi što u Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić danas tajkuni i lopovi nemaju šta da traže na izborima. Svaki uspeh Srbije danas čini kontrast u odnosu na vreme tajkuna i lopova dodatno jačim. I neka ne prete uzalud nasiljem i ukidanjem prava narodu da na izborima odlučuje o svojoj državi i budućnosti svoje dece – to ovde više ne kupuje niko. Nije im ovo Mauricijus. Niti Đilasova preprodaja sekundi na veliko. Ovo je, najzad, Srbija – poštena, vredna i hrabra, rešena da svoju sudbinu više nikada ne prepusti na nemilost najgorima. Ovo je, za razliku od vremena lopova sa političke deponije, danas – država - rekao je Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lidija

pre 3 godine

Đilasu je bilo malo lopovluka, pa bi sada još, ne ponovila nam se beda.

Natalija

pre 3 godine

Srbija je uspešnija nego ikada, konstantno napreduje u novim investicijama. Bravo Srbijo.

Romanija

pre 3 godine

Natalija: Zbog toga ova vlast i ima ogromno poverenje građana.

Kristina

pre 3 godine

Lopove ne želimo na vlasti, malo je pokrao narod pa bi sada još, Đilas zaslužuje sankcije.

Jeca

pre 3 godine

Nema više povratka na staro, zemlja nastavlja svoj put ka budućnosti s onima koji znaju da je vode

Sale

pre 3 godine

Djilasovo glavno oruzje su pretnje i nasilje.cak ni na taj nacin nece doci do vlasti jer ga narod prezire.

Bilja

pre 3 godine

Djilasu su u glavi samo milioni pa mašta koliko bi jos zaradio kada bi dosao na vlast.narod nece dozvoliti da se Djilas docepa vlasti.

Zoran

pre 3 godine

Umesto da se plasi naroda,on jos pravi konferencije i jos vise iritira narod.

Jovana

pre 3 godine

Narod ne želi da sa se vrati u ono vreme , kada su država i narod trpeli , a neki se bogatili!

Miki

pre 3 godine

Đilas nikako da se pomiri sa činjenicom da se na vlast nikada više vratiti neće

Mira

pre 3 godine

Đilas bi rado da se vrati na vlast i još novca izveze iz Srbije, ali od toga nema ništa. Nikad više

Tina

pre 3 godine

Tako je, danas se Srbija ubrzano razvija za razliku kad je u vreme "žutih" Srbija ubrzano propadala.

Natalija

pre 3 godine

Pokušava Đilas da pomeri fokus sa sebe i da od vladajuće strukture napravi lopove! Za narod :" Dan posle!" je dan kada nadležne institucije vrate oteto sa Mauricijusa, Švajcarske,... u državu kasu!

Vuk

pre 3 godine

srbija nije vise privatno vlasnistvo Djilasa i njegovih pristalica vec uspesna jaka i suverena zemlja

Bojan

pre 3 godine

u svom vec vidjenom stilu i oprobanom maniru tajkun Djilas sa sacicom svojih slepih i potkupljenih poslusnika veruje da pretnjama bahacenjem i nasiljem moze da osvoji vlast zaboravljajuci da gradjani danas glasaju i podrzavaju stabilnu i naprednu Srbiju

Lola

pre 3 godine

Neka Đilas ide na Mauricijus, pa neka tamo komanduje.

Lola

pre 3 godine

Đilas neka ide na Mauricijus, pa neka uživa u svojim milionima.

Rade

pre 3 godine

Đilas bi opet na vlast da bi krao ali neće moći narod ga zna

Makica

pre 3 godine

Đilas nikada neće moći da uruši vlast nasiljem na ulicama

Stefan

pre 3 godine

Srbija se danas ne ože porediti sa Srbijom tokom vlasti Đilasa i sličnih njemu

Sanja

pre 3 godine

Djilas zvani Mauricijus piceo i da preti!Sta je to lustracija Djiki????

Jovana

pre 3 godine

Đilas bi Srbiju da unakazi načisto pa da uživa sam ko Bog u svom "bogatstvu". Pa neće da može.

Princip

pre 3 godine

Tog šljama, ni otkrivanje afere Mauricijus, neće sprečiti da izađe pred građane Srbije i gatraži od njih podršku za novog, starog silovatelja Srbije.

Jelena

pre 3 godine

Evo jedva čekam dan kada će ovaj tajkun bitiiza rešetaka, zajedno sa svojom ekipicom!

Aaaa

pre 3 godine

Svaki uspeh sadašnje Vlasti opozicija doživljava kao licni neuspeh. Srbija u kojoj danas zivimo svaki posten covek podrzava jer se svaki deo nje ravnomerno razvija.

Jovana

pre 3 godine

Sto je Srbija jaca, to je Djilas slabiji i nemocniji, pa mu to nikako ne odgovara, mogao bi malo da promeni neku destinaciju, obidji malo Mauricijus i ne moras ni da se vracas

Ana

pre 3 godine

Na sve nacine bi dosao na vlasti samo da ponovo pokrade ovu drzavu koja je daleko uspesnija nego u njegovo vreme.

Filip

pre 3 godine

Đilas je uništio Beograda i zato mu je bolje da se povuče iz politike. Narod ga neće.

Cile

pre 3 godine

Srbiaj je danas jaka i stabilna država. Lopovi poput Đilasa treba da idu u zatvor.

Vidak

pre 3 godine

Đilas treba da bude adekvatni sankcionisan za svoj lopovluk. Njemu nije mesto u politici.

Sofija

pre 3 godine

После 5 октобра вршене пљачкашке приватизације народ то и данас памти .Када су се жути обогатили на рачун народа

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija