• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2024

21:48

Orlić odgovorio Đilasu: Tajkun ne odustaje od bežanja od odgovornosti za redovne poraze

Zoran Sinko

Politika

Orlić odgovorio Đilasu: Tajkun ne odustaje od bežanja od odgovornosti za redovne poraze

Podeli vest

Vladimir Orlić, potpredsednik GO SNS reagovao je na izjavu tajkuna i lidera prozapadne opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa.

Đilas je za tajkunsko glasilo Danas izjavio kako predsednik Vučić ne odustaje od izbornog inženjeringa.

Orlić je podsetio Đilasa na redovne izborne poraze, za koje on uvek nađe opravdanje.

- Tajkun ne odustaje od bežanja od odgovornosti za redovne poraze. Posle hajke na Srbe iz RS, prešao na one "sa juga Srbije i Kosova". "Zaboravio" da je Kosovo deo Srbije? Aplauz od Kurtija i DSS. Još se poziva na Đinđića, koji mu zabranio da prilazi DS? Nije voleo OKG i reketaše... - napisao je Orlić na mreži "X".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Orlić: Konsultacije poslaničkih grupa uspešno su okončane danas
Politika

Orlić: Konsultacije poslaničkih grupa uspešno su okončane danas

Konsultacije poslaničkih grupa uspešno su okončane danas: svih 9 grupa iz skupštinske većine i iz opozicije, koje su se odazvale na poziv Stojana Radenovića da razgovaraju o zajedničkom radu u Narodnoj skupštini zajedno će predložiti da Skupština u 14. sazivu ima 6 potpredsednika: 2 iz SNS, po jednog predstavnika manjinskih nacionalnih zajednica - Mađara i Bošnjaka, jednog iz SPS i jednog predstavnika opozicione liste "Mi - glas iz naroda", piše dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti.

14.03.2024

13:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija