• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2021

12:22

Šta je problem sa kampanjom od vrata do vrata?! Vučić: Sećam se Tadićeve kampanje na Vračaru, zvonio je ljudima...

Politika

Šta je problem sa kampanjom od vrata do vrata?! Vučić: Sećam se Tadićeve kampanje na Vračaru, zvonio je ljudima...

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je užasnut pokušajem sprečavanja napretka demokratije u Srbiji, uz pitanje zašto se kao problem apostrofira to ako aktivisti stranaka žele da razgovaraju sa građanima u kampanji od vrata od vrata

On je time odgovorio na konstataciju novinara da je pravni tim organizacije "Ne davimo Beograd" otkrio ko je stajao iza kol centara, odnosno poziva koji su građani dobijali tokom izbora 2020. i pitanje zašto su oni sada protiv kampanje od vrata do vrata.

- Zašto ne smem da razgovaram sa građanima, ako sam pristojan, učtiv? Sećam se Tadićeve kampanje na Vračaru, da je zvonio na vrata ljudima… Šta je problem ako neko kaže da je iz neke stranke, da bi želeo da razgovara, a svako može da odbije - rekao je Vučić.

Kako kaže, to se radi u svim zemljama sveta.

- Iza toga se krije pokušaj da zabrane komunikaciju sa građanima, i da ona bude organičena samo na njihove objave, pošto sebe vole najviše na svetu… A, da ne čuju nikad nekog drugog. Znaju i da nemaju partijsku infrastrukturu i aktiviste koji bi da se angažuju na terenu, pa bi da ograniče one koji hoće nešto da rade - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 3 godine

Tadiceva kampanja je bila zasnovana na ucenama i prljavim propagandama protiv protivnika...

Pera Savic

pre 3 godine

Svaka stranka ima pravo da privoli gradjane na nacin koji misli da je dobar.

Milan

pre 3 godine

Niko ne moze da spreči nikoga da ode medju ljude i razgovara sa njima

Simo P

pre 3 godine

Milan: Samo oni koji nemaju šta građanima da ponude izbegavaju da sa njima razgovaraju.

Danijela

pre 3 godine

Užasnuta sam pokušajem sprečavanja napretka demokratije u Srbiji. Sta kome smeta?

Dana

pre 3 godine

Ne postoji ništa loše u tome što aktivisti napredne stranke razgovaraju za građanima, na taj način se dobijaju informacije iz prave ruke.

Helena

pre 3 godine

Kulturan razgovor i ponašanje nikome ne smeta.

Mikan

pre 3 godine

Posto opozicija ima jedva po desetak pristalica u vecini opstina, nije ni cudo sto pokusavaju da proglase nezakonitim rad aktivista na terenu.

Princip

pre 3 godine

Bezbroj izgovora će da nađu za svoje velike neuspehe na izborima, samo neće prihvatiti činjenicu da nisu sposobni o sebi da vode računa, a ne Srbiju da vode.

Žaklina

pre 3 godine

To je obična kampanja i svako je organizuje kako želi.

Jeca

pre 3 godine

Svako ima pravo izbora, a narod zna koga je birao i koga će birati jer je zemlja ostvarila napredak i tek će se videti naša budućnost

Ana

pre 3 godine

Svaka stranka se trudi da dobije poverenje gradjana.

Slavica

pre 3 godine

Ta kampanja vrata do vrata je odlicna jer postoji ziva komunikacija izmedju ljudi.

Maja

pre 3 godine

Dok su oni išli od vrata do vrata to je bilo dobro, a sada kada im niko ne veruje onda kritikuju ono što su nekad činili.

Sanja

pre 3 godine

Predsednik se trudi da svakoga ispostuje i stavi svakom gradjaninu do znanja da drzava misli na njih. A ne kao sto to pojedinci rade, samo kada je kampanja! Predsednik je covek iz naroda, koji se svakodnevno obraca svom narodu i to radi na uctiv i najnormalniji nacin!

Milica Milicic

pre 3 godine

Kampanja od vrata do vrata nije izmisljena danas, politicari su se i ranije trudili da se priblize gradjanima.

Ivana

pre 3 godine

Tadić nije imao svoj plan i program. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj naše države.

Ana

pre 3 godine

A u čemu je probelm, to svi rade, ne samo sad već i pre.

Marijana

pre 3 godine

Cinjenica je da su Tadicevci isli kampanjom 1-1

Drasko

pre 3 godine

Kampanja VDV ili vrata do vrata se vodi u celom svetu naročito u SAD, pa NDI i IRi su obučavali nekadašnji DOS i kasnije DS kako se to radi na terenu.

Anja

pre 3 godine

Zaboravili su oni na koji su nacin dolazili na vlast!

Mirjana

pre 3 godine

Upravo zato što je stalno među ljudima, razgovara sa njima, razmenjuje mišljenja, predsednik uživa poverenje građana.

Una

pre 3 godine

Ko zeli i ko je otvoren za razgovor ce razgovarati, ko ne zeli zatvorice vrata..vazno je da je Srbija zemlja u kojoj postoje izbori i svacije misljenje se saslusa.

aleks

pre 3 godine

Svako ima pravo da poprica sa svojim clanovima, sve stranke to rade. Kada to rade aktivisti SNS uvek se nalaze na meti i osudi zbog toga.

Erdoglijanac

pre 3 godine

Treba obici svakog gradjanina da bi znali sta muci obican narod to ne da nije problem vec je uspeh u posvecenosti narodu.

Masa

pre 3 godine

Ma problem u kampanji od vrata do vrata je to sto bi i oni hteli da je intenzivno rade, ali nemaju ljudstvo,msm clanstvo. Pa im krivo sto SNS sa aktivistima ne kuburi, naprotiv u kampanji ucestvuju svi, bez obzira na status i stranacku funkciju.

Ena

pre 3 godine

SNS je vrlo uspesan i u ovoj vrsti kampanje, sto opoziciji verovatno mnogo smeta. Kazu, ko gubi, ima prava da se ljuti :)

Branko N

pre 3 godine

To što se razgovara sa ljudima ne znači da se prisiljavaju za koga da glasaju.

Nešo N

pre 3 godine

Sa ljudima treba razgovarati i čuti sve o njihovim problemima i pokušati da im se pomogne da reše svoje probleme.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija