• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.04.2021

09:26

JOVANOVIĆ OTKRIVA: Za 10 dana početak dijaloga bez stranaca!

Politika

JOVANOVIĆ OTKRIVA: Za 10 dana početak dijaloga bez stranaca!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da bi prvi sastanak vlasti i stranaka koje ne žele učešće stranih posrednika u međupartijskom dijalogu, mogao da bude održan u narednih desetak dana



Jovanović je rekao da ga je o tome obavestio predsednik parlamenta Ivica Dačić i smatra da bi bilo dobro da na sastanku učestvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Dijalog će izgledati onako kako vlast bude htela, i zbog toga će za uspeh ili neuspeh tog dijaloga biti odgovorna vlast. Samo razgovorom možemo nešto da postignemo - kazao je predsednik DSS za Politiku.

Jovanović je zaključio i da opozicija u ovom trenutku nema nikakve poluge pritiska na vlast i da je to svima jasno.

Deo stranaka koji je bojkotovao izbore, a koje predvode Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka i Dveri, želi učešće stranaca u dijalogu, koji bi na tom koloseku mogao bi da počne u maju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija