• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2021

18:26

MILO ĐUKANOVIĆ NE MOŽE DA PODNESE DA JE SRBIJA LIDER REGIONA! Popović: Prošao je rok njegove vladavine!

Politika

MILO ĐUKANOVIĆ NE MOŽE DA PODNESE DA JE SRBIJA LIDER REGIONA! Popović: Prošao je rok njegove vladavine!

Podeli vest

Očajni i uplašeni politički gubitnik Milo Đukanović ponovo je lažno optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da vodi velikosrpsku politiku, saopštio je Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije

 

Đukanović vređa srpskog predsednika misleći da će se tako dodvoriti zemljama koje su godinama tolerisale njegovu tiraniju jer je činio sve da Crnu Goru odvoji od Srbije. 

To je čovek koji je zabio nož u leđa Srbiji priznanjem Kosova, čovek koji je napadao Srpsku pravoslavnu crkvu, proterivao iz udžbenika ćirilicu i srpske pisce, hapsio sveštenike, sprečavao zapošljavanje Srba u javnim institucijama. 

Đukanović ne može da podnese da je Srbija sada lider regiona u borbi protiv pandemije, u vakcinaciji, obnovi zdravstva, ekonomskom rastu, novim investicijama i podršci privredi i građanima. 

U svojoj panici Đukanović očito ne vidi da je prošao rok trajanja njegove vladavine. Više nikoga u međunarodnoj zajednici ne interesuju njegove poruke. Ono zbog čega su ga držali na vlasti i slobodi, on im je obavio. Jedino za šta će im sada biti potreban jeste da se na njegovom primeru dokaže funkcionisanje pravne države i da niko nije iznad zakona.

Foto: Informer

Nenad Popović

Niko više u Crnoj Gori ne želi njegovu politku podela, mržnje, ekonomskog urušavanja i sveopšte korupcije i kriminala.

Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić vode mudru i opreznu, ali doslednu i nepokolebljivu politiku zaštite interesa Srbije i srpskog naroda u regionu.

Snažno podržavamo našu braću u Crnoj Gori i čvrsto branimo Republiku Srpsku, pomažući joj više nego ikada.

Niko, a ponajmanje politički gubitnik Milo Đukanović ne može da srpskom državnom rukovodstvu oduzme legitimno pravo da jača Srbiju i štiti Srbe ma gde oni živeli


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17