• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2021

15:43

DVA SATA BILA U POLICIJI I NIJE IM REKLA NIŠTA! Marinika Tepić: Nisam htela da otkrijem identitet svedoka, jer ne želim da ih dovedem u opasnost!

Politika

DVA SATA BILA U POLICIJI I NIJE IM REKLA NIŠTA! Marinika Tepić: Nisam htela da otkrijem identitet svedoka, jer ne želim da ih dovedem u opasnost!

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je nakon dvočasovnog saslušanja da je policiji rekla sve o svojim saznanjima koja se tiču, navodnog, podvođenja devojaka i žena u Jagodini u organizaciji predsednika skupštine opštine u tom gradu Dragana Markovića Palme, ali da nije htela da otkrije njihov identitet jer ne želi da ih dovede u opasnost


- Stavila sam se na raspolaganje tužilaštvu, da kada potpiše posebnu zaštitu i dodeli status "posedno zaštićenog svedoka" svim svedocima i žrtvama, u tom momentu ja ću se uključiti i biću na raspoalaganju sam 24 časa dnevno sa svim žrtvama i svedocima, a sada ih je najmanje sedam - rekla je Tepić novinarima nakon informativnog razgovora u Policijskoj upravi u Jagodini.


Istakla je da je da su neke od žrtava zaposlene u javnim preduzećima, ali ne sve.

Ona je istakla da jagodinskoj policiji nije smela da otkrije identitet tih ljudi i podsetila da su, kako kaže, i u samom tužilaštvu "priznali" da nemaju poverenja u vođenje postupka u Jagodini, te da su delegirali predmet u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Podsetimo, Tepićku je do zgrade policije dopratio predsednik SSP Dragan Ðilas, a među pristalicama koji su joj aplaudirali, bio je i Nebojša Zelenović, bivši gradonačelnik Šapca.

U pitanju je informativni razgo vor Tepićke sa policijom koji se obavlja po zahtevu tužilaštva za prikuljanje obaveštenja i informacija u vezi sa tim tvrdnjama.

Inače postupak u vezi sa ovim slučajem u petak je po odluci Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini izmešten u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Ovu odluku je donelo, odlučujući po predlogu za supstituciju Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Tepić je 19. aprila na konferenciji za novinare iznela tvrdnje za podvođenje devojaka i žena u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.

Markovića je te optužbe odbacio, kao lažne, tvrdeći da se sve to dešava jer je predsednika Šp Dragana Ðilasa pozvao da objasni odakle mu novac na računaima na egzotičnim destinacijama.

Više javno tužilaštov u Jagodini je naložilo policiji da prikupi infomacije i obaveštenja o navodima Tepić i da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vela

pre 2 godine

valjda je vreme da tuzilastvo radi svoj posao ili preda nekom ko moze hoce da radi i nazove ovakve kao ovu nazovi stranku (SP) kako se svuda zove - otpad i peta kolona

Amater

pre 2 godine

ONA BLATI SVE SRPSKO BEZ POSLEDICA A SA OVIM IZJAVAMA ONA MORA U ZATVOR JER REKLA KAZALA BEZ SVEDOKA BLATITI JE KRIVICNO DELO.

zozonbg

pre 2 godine

Ova zena stvarno nije normalna. Pa, ona sve nas zaludjuje, i sto je najgore , niko joj ne moze nista. Zalosno.

Ljubiša

pre 2 godine

Pa, razmisli malo... Napadala je VOJSKU, napada SUDSTVO, napada TUŽILAŠTVO, napada POLICIJU, (4 najvažnija stuba države), znači cilj je napadati SRBIJU, Palma je samo "usputna stanica", i nije joj bitan, da jeste, ne bi Marinka na bicikli bila u društvu sa nekim ko je prebio ženu i tasta, i još pretio da će je ubiti.

Milan63

pre 2 godine

Znači, Marinika je masno lagala. Nema žrtava, nema ničega osim prljave kampanje. Pa, nije joj prvi put.

bager

pre 2 godine

Da imamo sudstvo i zakone kao evropa ona bi vec bila osudjena,,ili dokazi ili kazna pa i zatvor,,,

Lazni bot

pre 2 godine

Bas da imamo njihove zakone pola vlade i opozicije bi bilo u zatvoru.

ratko

pre 2 godine

sve izdajice na gomili ,sve je trebalo pohapsoti a koliko viim smrad onaj i dalje sa ovim pojavljivanjem i pljuje po Srbiji,dokle cete da ga pustate dda se tako ponasa

petar

pre 2 godine

Nisam simpatizer ove gospodje ali mislim da je drava na potezu. Ono što ona traži je sasvim legalno, s obzirom na imena koja se spominju u, nazovimo je aferi.

grom

pre 2 godine

Ova zena nije kako treba,bezobrazna i sve nas Srbe pravi budalama,blago receno!!!!

buba

pre 2 godine

marinika bednice jedna vidis da si zeno za lecenje djubre lazljivo, nadam se da ce ce sud raditi svoj poso i da zavrsis u ludnicu

djiljana

pre 2 godine

zaista je prevršila svaku meru ta tajkunska pionka smučilo mi se da ih više gledam i slušam.kakva je ovo država kada takvi mogu da blate koga stignu i nikom ništa a nije da se nije nalajala,izgleda biće ono psi laju karavani prolaze!!!

Dragan

pre 2 godine

Zašto Đilas, Zelenović i ostali danas u Jagodini. Zar to nije pritisak na državne organe???

Sneks

pre 2 godine

Marinika dakle stiti zrtve tako sto policiji ne otkriva njihova imena? Cekaj Marinika, jesu li te zene-devojke-devojcice zrtve policije ili zrtve Palme? Ako su stvarno Palmine zrtve, onda Palma dobro zna o kome se radi, tako da ih ne stitis nego naprotiv. U tom slucaju policija nema pojma koga treba da zastiti, ako bude zatrebalo, tj. ako budu u oasnosti. Kapiras? To ti nije palo na pamet?

Milutin

pre 2 godine

Ovo postaje bolesno. Zamajava celu naciju, nema ona nikakvog svedoka. Miči se ženo, truješ medijski prostor.

Milan

pre 2 godine

Ova Marinika je pobegla iz letećeg cirkusa Montija Pajtona, definitivno! Na žalost, toliko je žalosno da više ne mogu ni da se nasmejem njenoj gluposti...

dera

pre 2 godine

Da mene tako optuzis a nemas dokaze saznala bi iz prve ruke sta je to kada nekome pokvaris zivot . Naravno Palma i mnogi drugi koje je uplela u svoju pricu ce joj pomoci svojim tuzbama za klevetu da shvati da nije isto kada muzu toroces u kuci i kada opljujes ljude a nemas dokaze , mnogo novca ce morati da iskesira .

Sale

pre 2 godine

Koji pokušaj zaluđivanja i zatupljivanja! Ovde nema elementa ni za šta, osim za održani ,,bal vampira,, u Jagodini. Cela stranka na jednom mestu!

Mapko

pre 2 godine

To je toliko providno da celo sudstvo i tulizastvo je u rukama te proklete DS, da samo senilan i neko koji ima nizak IQ moze verovati da je sudstvo nezavisan.

zora

pre 2 godine

Izjavom da stiti svog informera ustvari ne daje nikakve dokaze i boli je uvo. Ovu zenu treba tuziti za uvredu casti i unistavanje porodice. Dosla u pratnji Dilasa??

Istina

pre 2 godine

Kakvi ste vi (ti) bolesnici pa pisete ovako nesto. Sta bi sa Milanom Panticem, novinarom iz Jagodine. Taj Palma vec 20 i kusur godina radi sta hoce. Pedofilicar i makro...PU

NOVA TUŽBA PROTIV MARINIKE TEPIĆ! JP "STANDARD" IZ JAGODINA STAJE U ODBRANU ZAPOSLENIH!
Politika

NOVA TUŽBA PROTIV MARINIKE TEPIĆ! JP "STANDARD" IZ JAGODINA STAJE U ODBRANU ZAPOSLENIH!

Povodom iznošenja tvrdnji od strane Marinike Tepić, da u Javnom komunalnom preduzeću “Standard” u Jagodini postoje osobe koje su formalno zaposlene, a ne dolaze na posao i primaju platu, te da služe kao animir dame, JP “Standard” obaveštava javnost, pod punom odgovornošću, da je sve što je izgovorila Marinika Tepić, a u vezi sa našim preduzećem, čista laž

26.04.2021

12:25

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija