• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2021

13:17

TOLIKO MI JE TA PRIČA ODVRATNA... Vučić o Đilasu: ZAR SILEDŽIJE DA NAM DRŽE PREDAVANJA KAKO DA SE OPHODIMO PREMA DAMAMA!

Politika

TOLIKO MI JE TA PRIČA ODVRATNA... Vučić o Đilasu: ZAR SILEDŽIJE DA NAM DRŽE PREDAVANJA KAKO DA SE OPHODIMO PREMA DAMAMA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Pukovcu nakon revakcinacije, odgovarajući na pitanje o tome zbog čega su izostale reakcije na optužbe žene Dragana Đilasa o tome da ju je tukao, dok se komentarišu optužbe na račun Dragana Markovića Palme, rekao da nadležni organi treba da rade svoj posao i da mu je cela priča odvratna

- Žao mi je što sam video coktanje pojedinih dama. Zamislite da je neko od nas tukao ženu, bilo koju, dizali bi ustanak. Mislim da su građani Srbije sve odlično razumeli.  

- Moj odgovor na pitanje o Draganu Đilasu jeste da nadležni organi treba da rade svoj posao. Ja stvarno ne mogu da se bavim predstavama za javnost, suviše ozbiljnog posla imamo, mnogo toga moramo da radimo i gradimo. Toliko mi je ta cela priča odvratna, posebno kada vam siledžije drže predavanja o tome kako i na koji način treba da se ophodite prema damama, onda stanete, okrenete se i otputujete negde. Otputovah u Gadžin Han, sve najbolje vam želim, srećan rad - rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anastasija

pre 2 godine

Pa oduvek je bilo da su najgori hteli da sprovode pravdu,time su krili svoje pravo lice.

Andjela

pre 2 godine

Djilasa vise ne treba ni komentarisati,suvise nedela ima.

Sava

pre 2 godine

Đilas je nasilnik i to se vidi u njegovim očima.

Rale

pre 2 godine

Danas vam je pala vlast u Topoli verujte to je samo početak...baš zbog onoga što pokušavate da odbranite a neodbranjivo je...a vi se samo silite..Palmi po Srbiji ima koliko oćeš i svi mi koji živimo u tim gradovima znamo šta rade vaše lokalne kabadahije..

Sanja

pre 2 godine

Па неће Вучић хапсити некога ако је крив. То је посао за полицију.

Ivana

pre 2 godine

I to smo doziveli, da nam licemer Djilas drzi pridike, a svi znamo da je siledzija i nasilnik.

Olja

pre 2 godine

Đilas sve više sam sebe ukopava. Toliko se upleo da više ne zna ni šta je hteo ni kud je pošao.

Jelena

pre 2 godine

Predsednik nema vremena da se bavi raznoraznim i nebitnim temama, zemlja mora da se gradi i razvija,to je ono što je najvažnije

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Vučić je zaista u pravu, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu predsedniče. Dragan Đilas je tukao žene, i maltretirao svoje žene, do Obradovića koji zaista nasilnim putem stekao slavu.

Ilija

pre 2 godine

Djilasu to nije problem jer je on dokazani licemer!

Kaca

pre 2 godine

Ko zna sat cemo jos otkriti o Djilasu,za sad smo utvrdili da je lopov i siledzija!

Sale

pre 2 godine

Najveća ironija je kad jedan nasilnik pokušava da zastupa prava žena

Boki

pre 2 godine

Ako je svoju ženu tukao,svaka priča na ovu temu je izlišna

Pera Savic

pre 2 godine

Kome Djilas moze drzati predavanja,to je smesno.

Sanja

pre 2 godine

Djilas i njegovi slicnomisljenici, zaista jesu siledzije i vandali, verovatno najveci u istoriji Srbije.

Nešo N

pre 2 godine

Ma kakav Đilas kakvi bakrači. Daleko mu bila lepa kuća.

Branko N

pre 2 godine

Kada je on mogao da tuče svoju suprugu pred maloletnom decom koja ga mole da to ne radi, šta bi tek nama radio kada bi mu se ukazala prilika.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija