• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2021

13:52

ORLIĆ: ĐILAS SE NEBROJENO PUTA POKAZAO KAO TRAGIČNO LOŠ LAŽOV

Politika

ORLIĆ: ĐILAS SE NEBROJENO PUTA POKAZAO KAO TRAGIČNO LOŠ LAŽOV

Podeli vest

Žuti tajkun Dragan Đilas već se nebrojeno puta pokazao kao tragično loš lažov: neubedljiv, providan i sklon zbunjivanju samog sebe. I to je uvek moglo najbolje da se vidi u njegovim bednim pokušajima da falsifikuje sopstvenu prljavu biografiju, ili negira prljave tragove novca rasejnog po računima na sve strane sveta, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić

 

- Pre ravno dva meseca Dragan Đilas je, pritisnut dokazima, priznao da ima firmu u Švajcarskoj i u toj zemlji novac koji se broji milionima evra. Danas, Dragan Đilas oštro demantuje Dragana Đilasa, tvrdi – novca u Švajcarskoj nema. Ako se pokajao što Švajcarsku nije od samog početka negirao kao što uporno negira Mauricijus, sve u rangu priča za malu decu „bio jednom jedan fond, kakav fond - ne znam kakav i da li postoji još uvek“, jedini način da tu grešku ispravi je – da sam sebe tuži za klevetu, još danas. Ali znamo da neće, kao što nije prihvatio ni poziv novinara koji su otkrili njegovih 57 računa na više kontinenata da im kod notara potpiše pravo korišćenja na računima za koje tvrdi da „ne postoje“. Pobegao je od tog poziva kao junački zec, i umesto odgovora bacio se na pisanje novih zahteva: da se njemu i njegovom ortaku dodeli nacionalna frekvencija, da on postavlja svoja uredništva na RTS i RTV, da uzme u svoje kandže i REM, pa da kadrira po svim medijima, redom, odlučuje ko sme da diše – ne samo da radi. A zašto? Da još para smesti na račune koji „ne postoje“? Jer je sve što je nagrabio do danas bilo malo, pa mu treba još? Inače – šta? Opet će da preti uličnim nasiljem, razbijenim glavama i uništavanjem svega?

I bile bi njegove laži prosto i samo smešne, da nisu uz pretnje pride začinjene i oholim, osionim i bahatim ruganjem u lice poštenom narodu u Srbiji, kom bahati tajkun Đilas sa osmehom hijene poručuje preko svojih medija: „Ja sam se obogatio zato što sam pametan, imam inženjerski mašinski mozak, koji ume da izračuna procente – a vi ste svi glupi i blesavi, niža bića u odnosu na mene i ne znate račun za osnovnu školu. E, zato sam ja uspeo da zgrnem na stotine miliona evra koje vi možete samo da sanjate, a vi nastavite da ih sanjate. Što se to dogodilo baš u vreme kad sam bio na vlasti, što su moje firme te „procente“ uspešno „računale“ sa javnim servisom, a radile i sa gradskim institucijama, ustanovama, televizijom, Telekomom... Šta da vam kažem – čista slučajnost!“ A opljačkan i unesrećen narod gleda, sluša i – ne veruje. Do kojih granica sežu bahatost i pohlepa, koji su progutali na kilometre puteva, brojne škole, bolnice, dodatke za decu, trudnice, porodilje, davanja za penzionere... Koji su proždrali budućnost jednoj zemlji, a da ne trepnu. I sada bi još.

Zato je u pravu nezasiti tajkun, dok progovara sa samog vrha piramide žutog kartela, kada kaže da će i naredni izbori biti referendum. Hoće, kao i svi prethodni koje je gubio potučen do nogu. Na izborima u ovoj zemlji narod bira između dalje borbe za slobodnu, ponosnu i uspešnu Srbiju koju predvodi Aleksandar Vučić, zemlje u kojoj su narodna volja i narodni novac svetinja, i vraćanja u mračno vreme pljačke, stradanja i zločina koje sprovodi tajkunski kartel. Ako Đilas potcenjuje odgovor naroda kome se u lice podsmeva – neka se spremi za otrežnjenje. Odjeknuće narodna volja ponovo, čuće se sve do Mauricijusa i Hongkonga. I nema tih laži, falsifikata i tajkunskog cerekanja koji će moći da je nadjačaju. Nije ovo više tajkunska prćija. Ovo je Srbija - poručio je Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 2 godine

Орлић је реториком ,,Ђилас,Ђилас па Ђилас'' дојадио је и нама члановима СНС? СВЕЛО СЕ ДА ЈЕ ПРОГРАМ СНС: - УААААА,ЂИЛАС! ПОРУКА ... Орлићу,ономад у једној познатој железничкој станици стоје два теретњака спремни за покрет ... Ало,Симићу ,може полазак! - Разумем! ... Теретњак креће и сече неколико скупих уређаја на скретницама? ... Шта би? ... Полазак је требало да буде за Петровића а за воз поред поменутог Симића.Зашто све то? Ради се уз помоћ несигурних приватних мобилних ЈЕР СЕМАФОРИ КОЈИ ПОКАЗУЈУ ПОЛАЗАК ЗЕЛЕНИМ СВЕТЛОМ ОДАВНО НЕ РАДЕ? А Србија гради ,,брзе пруге'' које ће да нагледају они који не ,,одржавају'' ни ову садашњу.Како немамо способне машиновође за ,,брзе пруге'' доћи ће кинези али не за плату од 600 евра већ за ТРИ ХИЉАДЕ ....

Ivana

pre 2 godine

Orlić je zaista u pravu za sve što kaže protiv Đilasa, zaista je važno da građani Srbije žive bolje.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Hvala našem predsedniku na svemu.

Luka

pre 2 godine

Sta drugo ocekivati od Djilasa, on kako zine on slaze.

Sonja

pre 2 godine

Toliko se trudi da dobije prostor u medijima da ne bira pricu koju ce da isprica da bi dobio 2 minuta da ga neko saslusa, pa ko poveruje poveruje, sva sreca to je mali broj ljudi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17