• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2021

12:49

ÐILAS JE MEGAFON BELIVUKOVE GRUPE, JEDVA DOČEKA DA UMEŠA MOG SINA U IZMIŠLJOTINE KRIMINALACA DA BI MU ŽIVOT BIO UGROŽEN! DRUGI RAZLOG NE VIDIM!

Politika

ÐILAS JE MEGAFON BELIVUKOVE GRUPE, JEDVA DOČEKA DA UMEŠA MOG SINA U IZMIŠLJOTINE KRIMINALACA DA BI MU ŽIVOT BIO UGROŽEN! DRUGI RAZLOG NE VIDIM!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro biti poznati svi detalji nekih ubistava vođa navijačkih grupa i istovremeno optužio Dragana Ðilasa da je postao, kako je kazao, "megafon Belivukove grupe"

Vučić je to rekao odgovorajući na pitanje N1 o tome dokle se stiglo u istrazi u vezi sa aferom "prisluškivanja" navodeći u kontestu tih priča da je njegovo, kaže, da trpi i da sluša razne laži, a da pritom nikoga ne tuži, jer bi ste, kaže, onda govorili da su to velikii pritisci i kao primer naveo lažne optužbe na račun njegovog sina.

"Jedino mi je žao da kada vam neko dete lažno optužuje i kada Ðilas postavši megafon Belivukove grupe, kada kriminalci napišu nešto što izmisle da bi se optuživali i započeli međusobni rat, to jedva dočeka da umeša mog sina da bi mu bio ugrožen, jer ne vidim drugi razlog", rekao je Vučić.

Osvrnuvši se na tekst objavljen na portalu Direktno, Vučić je ne spominjući taj portal, rekao da je jasno da je tekst u kojem se spominje njegov sin pisala grupa Veljka Belivuka.

Negirao je da je bilo bilo kakvog sastanka koji se spominje u tom tekstu, a kojem je navodno prisustvovao Danilo Vučić.

"Kriminalci nešto izmisljaju i onda ubace mog sina, a to dočeka Ðilas... Ne vidim razog da se ugrožava nečije dete...", rekao je Vučić.

Biće, kaže, iznenađenja jer policija ima operativne podatke i ko je nalogodavac i počinitelj ubistva izvesnog Kiće, čijeg prezimena nije mogao da se seti, (pominjao se u tekstu Direktno u vezi navijačkih grupa i navodne veze Vučićevog sina).

Predsednik je izrazio nadu da, kako je rekao, "stavljanje mete" na čelo deci neće dati rezultate.

"Ne zato što je to moje dete, ja to ne bih uradio nikada nijednom detetu u Srbiji, a zašto to neki rade, ne razumem...", rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Govoreći o prisluškivanju, Vučić je rekao da "nema pojma" ko šta radi, ali da je to posao nadležnih organa.

Zato bi, kazao je, sve drugo što bih vam u ovom trenutku rekao bilo nefer.

"Ja znam vi ste to pitali zato što ste dobronamerni i zabrinuti za bezbednost moje porodice, jer ne objavljujete nikada ništa ni protiv mog sina, ni protiv mog brata, a ni protiv mog oca", ironično je primetio Vučić.

Zahvaljuje, kazao je, na "dobroj nameri" i "velikoj brzi" i istakao da će tu biti još nekih tema koje nemaju veze sa prisluškivanjem.

"Ali o tom potom", rekao je i istakao da se on bavi temama koje se tiču građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 2 godine

Đilas ima svoju decu, kako bi bilo da neko njegovu decu stavlja u tom kontekstu?

Petar

pre 2 godine

Odvratno je pominjati neciju decu, zamislite kako se ta deca osecaju, dok doticni izmisljaju lazi o njima i pozivaju na linc.

Mala

pre 2 godine

Bilo kakvi napadi na Danila nemaju ni osnovu ni tezinu, Vucic moze samo da se ponosi svojim sinom, Danilo ima primer svoga oca da je postenje jedina opcija za borbu.

mari

pre 2 godine

Na sve ove muke i probleme pre svega u očuvanju mira za koje se zalaže Vučić u celom regionu,domaći ološ mu decu ne ostavlja na miru.

Maki

pre 2 godine

Djilasovi mediji ovim napadima očigledno učestvuju u smišljenom psihološkom ratu protiv predsednika Srbije.

Pametnica

pre 2 godine

Politicka kultura mora da postoji. Decu ne dirati!

TM

pre 2 godine

Djilas doliva probleme. Besmislena je vise njegova pojava u medijima. Zatrovan lazima.

Jovana

pre 2 godine

Ничију децу, не треба мешати и уплитати у политичке игре, јер су деца наше највеће благо!

Ana

pre 2 godine

Uplesti decu zarad sopstveni rejting je krajnje zalosno i jadno, ali je Djilas takav.

Aca

pre 2 godine

Dno dna su ljudi koji koriste I ugrozavaju zivot bilo kojeg deteta

Perica Savic

pre 2 godine

Nije lepo spominjati niciju decu posebno ne predsednika drzave u kojoj zivis.

Sofija

pre 2 godine

Nikako ne razumem čemu diranje u porodicu, decu??! Đilas očigledno ne bira sredstva zarad sebe.

Jelena

pre 2 godine

Ја не верујем да људи и даље ударају на Вучића преко Данила. Аман оставите дете на миру!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje. Dragan Đilas je bandit i veliki pljačkaš naše države.

Goga

pre 2 godine

Ovo nema nigde da se kompromituje predsednikov sin.

Marijana

pre 2 godine

Đilas se ponaša kao da nema nikoga, a kako bi se ponašao kada bi se o njegovoj deci izmišljale ovakve priče!? Sram ga bilo!

Oko

pre 2 godine

Svi znamo kakve su Djilasove igrice. Dno dna! Udarati na neciju decu, pa to je nedopustivo !

Biki

pre 2 godine

Ne znaju kako da slome predsednika,pa ajd po deci!Nedopustivo,igrati se sa decom,njihovom bezbednoscu!Sve bi ja to po kratkom postupku!

Nana

pre 2 godine

Dok poštenu Srbiju predvodi Vučić, na drugoj strani tog fronta našli su se u zajedničkom zagrljaju, nalik onom koji je dokumentovan na fotografiji Đilasa sa pripadnikom zemunskog klana,svi bednici koji su spremni da na Vučića jurišaju i preko leševa dece.

Milica

pre 2 godine

Djilas je totalno skrenuo s'puta. Ovo je stvarno ne zna šta prica ni ti zna šta radi.

Jovana

pre 2 godine

Njegovo plasiranje lazi je narod prozreo jos dok su bili na vlasti.

sumatra

pre 2 godine

Djilas glumi zrtvu, i preko dece hoce da se uzdigne ne gledajuci kako se ta deca osecaju.

Snezana

pre 2 godine

Stvarno ..jedva ceka bilo sta da cuje da napravi razglas!

MILE

pre 2 godine

Puna podrška Danilu ,neka izdrži ove pritiske a nadležni organi će reagovati na ove izmišljotine

Pera Savic

pre 2 godine

Jadno i bedno je to kad se deca predsednika drzave spominju,dno dna.

Nikola

pre 2 godine

Onaj ko se najviše čuje u prljave rabote je po običaju najviše umešan. Ipitati dali Điki ima bilo koje veze sa Belivukom.

Nik

pre 2 godine

Ako neko pomišlja da ugrozi bilo čije dete nek se seti kako bi bilo da je njegovo dete u koži tog deteta.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija