• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2021

08:21

Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu! Stefanović o zahtevu SNS odbora da bude smenjen

Politika

Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu! Stefanović o zahtevu SNS odbora da bude smenjen

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga, da li će posle zahteva odbora SNS širom Srbije da bude smenjen sa funkcije predsednika GO SNS u Beogradu i sa javnih funkcija, misli da treba da podnese ostavku, rekao da će otome razgovarati sa predsednikm Aleksandrom Vučićem.

- Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da nasa vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam poverenje - rekao je Stefanović.

On je naglasio da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

- Da li sam pravio greske u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet - istakao je Stefanović.

On je rekao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega sa predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Ozbiljna slina, Takav ološ je mogao doći samo iz izbegličke kuhinje!

Dusan

pre 2 godine

Niko nema pravo da prisluskuje predsednika jedne drzave. Svi oni koji ucestvuju u tome i na taj nacin rade protiv nase zemlje moraju odgovarati za to.

Sanja

pre 2 godine

Dobro je ako je svestan svoje odgovornosti i potrebe da prihvati krivicu.

Tijana

pre 2 godine

Prisluškivanje visokog državnog funkcionera kako bi se narušila njegova bezbednost i ugled u svetu je teško krivično delo koje treba najoštrije sankcionisati.

Prvoborac

pre 2 godine

U redu je da sve što se desi među njima i u njihovom odnosu tu i ostane i tu se rešava.

Prvoborac

pre 2 godine

Odnosi Vučića i Stefanovića su prenaduvani.

Prvoborac

pre 2 godine

Oni su ti koji treba da odluče o međusobnim razmiricama.

latinka22

pre 2 godine

Čovek je lepo rekao, "za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram", zato hajde da sacekamo da se dokaze da je stvarno pogresio i da je kriv a ne da ga osuđujemo pre vremena. Da se razumemo, ne branim ga ako je kriv treba za to i da odgovara...

Perica

pre 2 godine

Stranka postavlja i delegira ljude sto je normalno tako i razresuje.

Čiča Avalski

pre 2 godine

Ma da, ..odeš bre u neku ambasadu da uživaš ... o našem trošku sve plaćeno !!!

Čiča Avalski

pre 2 godine

Slina bi mogao i u neku 'manju ambasadu' ... o tome pre godina nije niti sanjao ...

Lena

pre 2 godine

Ako je stvarno tako nema čega da se Stefanović boji. I to je to. Nakon istrage će se videti ko je ko.

Milan63

pre 2 godine

Mislim da gospodin Stefanović, a ima i drugih, snosi objektivnu odgovornost za sve što se dešavalo u MUP-u Srbije na čijem je čelu bio, bez obzira na razne informacije, tačne ili ne, da je bio umešan u nedozvoljene aktivnosti protiv predsednika Vučića. To će istraga pokazati, a ne tabloidi. Po meni, najbolje bi bilo da podnese ostavku na svoju funkciju i time olakša stvar svojoj partiji, a ako se pokaže da nije kriv, to je dovoljna rehabilitacija. Pa neka onda posledice trpe oni koji su ga, eventualno, nepravedno optuživali.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija