• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

20.05.2021

11:25

SRAMNO! Nataša Kandić napala predsednika Zemana zbog IZVINJENJA NAŠEM NARODU! NAPALA SRBE I STALA U ODBRANU ALBANACA! Foto

Politika

SRAMNO! Nataša Kandić napala predsednika Zemana zbog IZVINJENJA NAŠEM NARODU! NAPALA SRBE I STALA U ODBRANU ALBANACA! Foto

Podeli vest

Osnivač Fonda za humanitarno pravo u Srbiji Nataša Kandić napala je češkog predsednika Miloša Zemana zato što se izvinio za učestvovanje njegove zemlje u NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine.

 

– Češki predsednik se izvinio za bombardovanje SRJ i molbom za oproštaj "rešio svoju višegodišnju traumu". Malo je godina prošlo te još nije čuo da je vojska i policija te bezgrešne Srbije za 78 dana pobila više od 7.000 albanskih civila – piše u sramnoj objavi Nataše Kandić na Tviteru.

Foto: printscreen

Podsetimo, češki predsednik Zeman, podsetimo, izvinio se Srbiji i srpskom narodu za NATO agresiju 1999. godine i zamolio za oproštaj. Zeman je iskrene reči uputio posle sastanka sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem koji je u Pragu dočekan uz najviše državne počasti.

NATO bombardovanje je bila greška. Bilo je to gore od zločina i ja bih zamolio srpski narod da nam oprosti – rekao je predsednik Češke.

SRBI OD DANAS ČEHE SMATRAJU BRATSKIM NARODOM! Vučić u Pragu posle izvinjenja predsednika Zemana: Do danas to niko nije izgovorio!

Zeman je podsetio na 1938. godinu kad su Češku izneverili zapadni saveznici i na 1968. godinu kad su ih izneverili istočni saveznici, a naglasio je da je srpski narod u oba slučaja izrazio svoju podršku dok su se Česi na to zahvalili bombardovanjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 2 godine

Mislim da nije, ali kako to da jos uvek jede go na a slobodno seta

bubasvaba

pre 2 godine

Dali ti pismena znas da brjs do sedam ????? znas li koliko si platila na sudjenju za takve lazi ????SRAMOTI LJUDSKOG RODA!!!!!!.

dera

pre 2 godine

Ne moze ona da uvredi nikog , a po naj manje tako visoko pozicionirane licnosti ! Godinama blebece i sta je postigla ? Nista ! Ko to placa bacio je pare .

milica

pre 2 godine

Od Kandićke se ništa pametno ni normalno ne može čuti, samo zloba, pakost.

Dejan

pre 2 godine

Ta ružna ,,pojava,, na lepom licu našeg naroda pod imenom nataša kandić(namerno malim slovima) nedostojna je čak i objave na oglasnom prostoru na banderi a kamoli u ozbiljnim novinama. Patologija, bre.

Nikola

pre 2 godine

Pa čim je primila odlikovanje od Albanaca iz Prištine to govori ko su joj gazde i čiji je plaćenik,klasična prodana dusa

Ema

pre 2 godine

Ni jedna od država sa Balkana nema osobu koja toliko blati i mrzi svoju državu kao Nataša Kandić ,sramota

Jelena

pre 2 godine

Ja bi nju pitala kom narodu pripada, ako zeli neka uzme albansko drzaljanstvo, jer srpsko joj ne treba kada ovako izjavljuje sramne izjave protiv svog naroda.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Bas tako, neka se iseli u Albaniju i neka sa sobom povede Sonju Biserko i Rajku Trajkovic da malo odmorimo od njihove zlobe.

Aleks z

pre 2 godine

Osnivač Fonda za humanitarno pravo zve kaze plate stize iz ZAPADA. Iza zapada stoji NATO iza Nato stoji agresor SAD. TACKA.

token

pre 2 godine

Odmah crna lista i proterivanje izdajnika !!!!!!!!!!!!!!!! oduzimanje imovine!!!!!!!!!!

Beki

pre 2 godine

Bolesna , samo bolestan covek moze ziveti u Beogradu a toliko mrziti Srbe i Beograd to trpi , trpi nja i mnogo je jos takvi kao ona , sve su to deca guzonja iz titovog rezima a iz drugi republika koji su ostali u Beogradu i Beograd im dao sve a oni gnjide nezahvalne pljuju na sve to. Ima Boga.

Djurdja

pre 2 godine

Vrhunska lazljivica. Djilas je njen naslednik u laganju, a eto i Marinike.

todor

pre 2 godine

Да међу Србима има луђака, издајника, покварењака, лицемјерног смрада, страних шпијуна и сваке живине, показује и ова покварена жена која се зове Наташа Кандић.

Zoki

pre 2 godine

Shvatite,radi se o klasicnom ‚ogtanicenom suverenitetu‘ ,ona ,cedo i jos njih koliko prsta na rukama se ne smeju dirati ,naredjeno od strane onog koji nam suverenitet ogranicava…..znam da necete poverovati kao sto znam da necete ovo objaviti

Miko

pre 2 godine

Dokle če mo ovu nebitnu kokošku da slušamo treba je totalno ignorisati.

Milijana

pre 2 godine

Стварно срамота. Да брани Албанце који нас мрзе из дна душе? Треба њу протерати код њих.

Ljubomir

pre 2 godine

Dokle ce ova nakaza zensko roda da bude na slobodi? Teraj to u zatvor i gotova stvar. Da sam ja tako nesto izjavio strpali bi me u zatvor. Sto ne mogu da je sretnem na ulici pa da je pljunem u lice, skot jedan.

Jecaa

pre 2 godine

Svasta,zena nije normalna.Ne zna ona sta prica,jadna.

Aleksa

pre 2 godine

O njoj samo jedno ću reći "OSTANI ĐUBRE DO KRAJA"

Zoki

pre 2 godine

Kad ce nasa drzava da protera ovakve spodobe kao sto je ova ljigava Natasa Kandic

Rale

pre 2 godine

Zar je moguce da ona zivi u Beogradu i da seta gradom i da je nije sramota ovog naroda.ZLO OD ZENE.

ALEmat

pre 2 godine

Političke kurve malo, malo pa počnu da ujedaju svoj narod za ljubav neprijatelja svog naroda, ovakve političke kurve ili zapadnjačkim govorom prostitutke treba proterati iz naše lepe Srbije. Živela Srbija.

Mikabg

pre 2 godine

Ovoj spodobi oduzeti državljanstvo Republike Srbije. Ovoliku mržnju prema Srbima nije imao ni Hitler!

Kubura

pre 2 godine

Pored 7.000 ubijenih civila, ova knjigovodja smrti je zaboravila da doda 20.000 silovanih Siptarki i 800.000 proteranih Siptara. Tako da na Kosovu nije ostalo ni 100.000 Siptara, ali se rodilo 20.000 polusrpcica..

Ivana

pre 2 godine

Nataša Kandić i Sonja Biserko nikada Srbe nisu smatrale svojim narodom, njih dve su veleizdajnici.

Petar

pre 2 godine

Da li je ovu osobu sramota? Nije vredna pometa. Svaka cast predsedniku, na upucenom izvinjenju.

ratko

pre 2 godine

maknite ovu budalu ,ne daj Te joj prostora u novnama uopste

s_donetov

pre 2 godine

To je matori smrad ciji je doprinos zagusljvom vazduhu u Srbiji bar 50%. Svrha postojanja te spodobe je da truje i zagadjuje. Resenje: ignorisati i ne pominjati da to strasilo postoji onda ce moci samo da truje u svom kupatilu.

gogisa

pre 2 godine

Predlazem da se odrekne sama srpstva i da postane sama Velika Albanka a da samim tim i zivi u Albaniji. Da ne truje vise ovu napacenu Srbiju. Nama ce vec biti bolje bez jerdnog trovaca. Bice barem sveziji srpski vazduh.

Prvoborac

pre 2 godine

Da li je ovaj ološ ikad voleo Srbiju!Ogavni fašistoidni izdajica koji radi protiv Srbije!

Gaga

pre 2 godine

Natasa mrzi i samu sebe,pa i sav svoj narod!Bruka!

Marica

pre 2 godine

Nadam se da ce jednog dana shvatiti koliko je stete nanela svom narodu svojim izjavama!

Dragana

pre 2 godine

Na ovakve njene izjave,covek vise ne zna ni sta da kaze!

Dragana

pre 2 godine

Na ovakve njene izjave,covek vise ne zna ni sta da kaze!

Miki

pre 2 godine

Sta ce ti neprijatelji kad imamo ovakve bez uvoza.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija