• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2021

13:57

BOŽIĆ: ĐILAS JE MORALNA NULA! Potpuna nemoć pred rezultatima Aleksandra Vučića vidi se na svakoj konferenciji za novinare

Politika

BOŽIĆ: ĐILAS JE MORALNA NULA! Potpuna nemoć pred rezultatima Aleksandra Vučića vidi se na svakoj konferenciji za novinare

Podeli vest

Činjenica da je Dragan Đilas sociopata sama po sebi ne bi bila posebno značajna nikome, osim možda onima koji su plaćeni da sociopatu trpe, rekal je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke

- Ali njihovi izbori su debelo plaćeni, pa to slabo da je bilo čija briga.

Međutim, kada je sociopata ujedno i moralna nula koja je u vlasništvu ozbiljnog broja medija u Srbiji, onda to predstavlja opštu društvenu opasnost.

Jer upravo preko Đilasovih ličnih medija u kojima i za najmanju neposlušnost, a kamoli objektivnost, tiranin menja novinare po najkraćem postupku, možete čuti svu neophodnost očiglednog odsustva terapije.

Od toga da kokoške u Moroviću nose drogu, preko šizofrenog promovisanja na tim istim medijima, dokazanih pedofilskih manijaka, pa sve do saradnje sa najokorelijim kriminalcima i jasnog iscrtavanja mete na čelo i direktnog ugrožavanja života predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.

A šta Dragan Đilas misli o porodici, najbolje bi bilo da pitamo njegovu bivšu ženu i tasta. Sve vrednosti Đilasove politike oni su videli iz prve ruke, njegove.

Želja za ponovnim otimanjem novca građana Srbije u manijakalnom maniru Dragana Đilasa zaista je prešla sve granice zdravog razuma.

Iza ludila se krije konkretna namera da pre svega Dragan Đilas vrati ono sto misli da mu rođenjem pripada, a to su mediji u Srbiji.

Željan sekundi, pokušava istom matricom i najgorim gebelsovim metodama da zatruje i zagadi javni prostor kako bi u truleži sopstvenih laži kohabitirao sa sopstvenim idejama.

Potpuna nemoć pred rezultatima Aleksandra Vučića, najbolje se vidi na svakoj konferenciji za novinare koju ovaj političar u pokušaju, a lopov u nameri pokušava da održi, a da između svake druge rečenice histerično ne uđe u raspravu sa novinarima.

Sa rezultatima koje Srbija niže svakodnevno, raste Đilasovo ludilo i potpuna nemoć.

S obzirom da Srbija nezaustavljivo ide napred i pod vođstvom predsednika Vučića napredak koji Srbija pravi odzvanja ne samo Evropom nego i čitavim svetom, ozbiljno sam zabrinuta za mentalno stanje ovog perača prozora i tuđih para - stoji u saopštenju Sandre Božić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Markan

pre 2 godine

Djilas je moralna nula od coveka koji napada decu predsednika i sluzi se notornim lazima.

Petra

pre 2 godine

Djilas ne shvata da sam sebi najvise skodi ovakvim ponasanjem.

Zoka

pre 2 godine

Djilas ne pokazuje nista novo sto vec ne znamo o njemu.

Veronika

pre 2 godine

Nikada se Djilas nije brinuo o ljudskim vrednostima i uvek je sam sebe isticao u prvi plan

MILE

pre 2 godine

Mi građani sociopate kao što je Đilas i ne trpimo i on nije jedna nula nego dve nule koje niko ne zarezuje ni 0,1 %

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas nema šta da traži na političkoj sceni oni mora da završi u zatvoru. Vreme je da Nebojša Stefanović podnese ostavku na mesto ministra odbrane.

Prvoborac

pre 2 godine

On je odavno neko ko nema nikakav kredibilitet među građanima Srbije.

Prvoborac

pre 2 godine

Moralna nula je i pohvalna pošto je nula neutralan broj. On je minus beskonačno sa tendencijom pada u očima građana Srbije.

Božić: ĐILAS POKAZAO DA JE MEGAFON NAJOKORELIJIH KRIMINALACA
Politika

Božić: ĐILAS POKAZAO DA JE MEGAFON NAJOKORELIJIH KRIMINALACA

Stavljajući život Danila Vučića, sina predsednika Srbije, po ko zna koji put u opasnost, dovodeći ga šizofreno i tendenciozno u obračun sa najopasnijim kriminalcima, Dragan Đilas je zapravo još jednom razotkrio blisku povezanost i saradnju sa najokorelijim kriminalcima u Srbiji, i pokazao da je njihov prvi megafon, rekla je Sandra Božić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke

13.05.2021

15:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija