• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2021

15:12

DA NISAM MENTALNO OBOLEO, NEGO DA SAM NORMALAN I ZDRAV, SA KOLIKO BI RAZLIKE TEK ONDA ĐILAS I EKIPA GUBILI OD NAS!

Politika

DA NISAM MENTALNO OBOLEO, NEGO DA SAM NORMALAN I ZDRAV, SA KOLIKO BI RAZLIKE TEK ONDA ĐILAS I EKIPA GUBILI OD NAS!

Podeli vest

Aleksandar Vučić je nakon obilaska manastira Poganovo sa bugarskim kolegom Rumenom Radevim prokomentarisao izjavu tajkuna Dragana Đilasa da je on mentalno oboleo

 

- Ja sam mentalno oboleo jer sam u 11 uveče obilazio bolnice, a hteo sam samo da pokažem ljudima da vredni radnici rade i treću smenu i spasavaju ljudima živote. Hiljade života smo spasili tim bolnicama, a to što Đilas kaže da sam mentalno oboleo, verovatno mu je za verovati kao i za račune i sve ostalo - rekao je Vučić. 

- Možete li onda da zamislite da sam normalan i zdrav, sa koliko bi onda razlike gubili - završio je Vučić. 

Predsednik je rekao da su poruke koje su danas poslate iz Dimitrovgrada "bratske i prijateljske".

- Sve ste videli. Poruke su bratske i prijateljske i poslate su sa jednog od najlepših mesta u Srbiji, sa obale reke Jerme, iz manastira Poganovo. Ne znam postoji li nešto lepše u Srbiji - kaže Vučić. 

Kaže da je razgovarao sa vladikama i igumanom i da je dogovoreno da će se pomoći izgradnja i rekonstrukcija puteva, kako bi se manastir što bolje povezao sa okolnim mestima.

Na pitanje o namerama Albanaca da četiri manastira na KiM dožive sudbinu Saborne crkve u Prištini, Vučić kaže da "rade šta hoće".

- To me ne plaši, ali me brine. Naše je da se borimo i pobedićemo. Sačuvaćemo naše svetinje na KiM - rekao je Vučić. 

Na pitanje o novom non-pejperu koji se pojavio, a u kojem se pominje autonomija severa Kosova i poseban status za SPC na KiM, Vučić kaže da ga nije video i da ne voli da se unapred određuje o nečemu što nije pročitao.

Dodaje da se ulaže, da se radi i da je iz rezultata jasan napredak Srbije. 

- Baš me briga (za izjavu Dragana Đilasa). Meni je važno da ne stavljaju omče oko vrata mojoj deci, a što se mene tiče, ponosim se svojim radom, radom kolega i ponosim se rezltatima. Oni za 12 godina nisu obišli ništa, a kamoli nešto da izgrade. Mani ga se, Mito - rekao je predsednik kratko za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Šta zna Đilas, on to površno, inženjer.

milan

pre 2 godine

Ma da, ovaj uopšte nije bolestan, šta zna Đilas...

Milan

pre 2 godine

Djilas je pokazao svoje dok je bio na vlasti. A to su prava sizofrena cepanja, zbog kojih su nasu zemlju zavili u crno.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas će morati da odgovara za širenje dezinformacija, i da odgovara za sve što je državu uništilo i opljčkao. Vreme je da se svi saradnici Dragana Đilasa zaista padnu sa vlasti, a Nebojša Stefanović kao ministar odbrane podnese ostavku.

Postar

pre 2 godine

Ima li brate Srbske manjine u Bugarskoj? Gde se nasa braca sopi racunaju u Starosrbe pa se ne smatraju manjinom ili kako?

Pera Savic

pre 2 godine

Djilas preteruje i vredja predsednika kad god mu se ukaze prilika.

Đorđe

pre 2 godine

Ako je svestan sta radi , onda nije lud nego zao. To je jos gore. Svesno to radi, znaci da nije za ludnicu , nego za zatvor.

Saša

pre 2 godine

Ma šta Dragan Đilas da izgovori svesni smo da konstantno laže jer je samoživi monstrum koji se samo za lični interes bori iz tog razloga i ne obraćamo pažnju na njegove laži i gluposti.

MILE

pre 2 godine

Nije Điki razumeo šta je Vučić hteo da mu poruči ovom izjavom ,ima manjak inteligencije

Vns

pre 2 godine

PreCeniče ja ti si najnormalnije,najbolja,najlepša ličnost koju sam ja video...ali zašto stalno spominješ Đilasa...ti vladaš od 2012. godine...od tada je prošlo skoro 10 godina....stalno se osvrćeš i sve probleme pripisuješ Đilasu...'ajde mani se Đilasa i njegovih 95 milijardi eura ..rešavaj tekuće probleme... kakav Đilas,Đilas pa Đilas... svi tvoji podanici pričaju samo o Đilasu i Đilasu...ajde nek rade nešto za što su plaćeni....Đilas Đilas i opet Đilas aman dosta Đilasa....

Petar

pre 2 godine

Dosta su se oni izivljavali na svakoj osobi na kojoj su hteli. Svaka cast predsednice sto ne date na narod, sto ne date na Srbiju i borite se uzajamno i za narod i za Srbiju.

Stevan

pre 2 godine

Draganče je ostao na cenzusu i ispod cenzusa, gde su svi ti njegovi "pametni" da ga podrže... kasa.je sve ovako crno kao što kaže... a isti je vršio vlast i iza sebe ostavio čuveni most na Adi...

Ana

pre 2 godine

Sve to pokazuje koliko smo se menjali i koliko je Srbija danas drugačija i koliko napredujemo iz godine u godin

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija