• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

28.05.2021

13:20

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA PINKU! Krivokapić se najstrašnije umešao u crkvene poslove!

Politika

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA PINKU! Krivokapić se najstrašnije umešao u crkvene poslove!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista ’’Informer’’ Dragan J. Vučićević podsetio je da je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić došao u Beograd i rekao da za mitropolita crnogorsko-primorskog treba da bude izabran Joanikije

-On kaže da Sabor SPC treba da izabere Joanikija jer njega podržavaju ljudi u Crnoj Gori, vernici...Nikada ni jedan političar ni u vreme najgoreg komunizma nije pokušao da kaže 'za mitropolita, vladiku izaberite tog i tog'– rekao je Vučićević za Pink.

-Zamislite šta bi bilo da je predsednik Vučić rekao da treba za vladiku da se izabere neka određena osoba ili da je u vreme izbora patrijarha srpskog rekao ko da se izabere, kakav bi to skandal izbio! O tome svi izveštavaju kao da je to normalno, to nije normalno – naglasio je on.

Foto: printscreen Pink

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

Nedopustivo je, kako kaže, da se predstavnici političke vlasti mešaju u funkcionisanje SPC ili bilo koje druge verske zajednice.

-Teško je ući u mozak Zdravka Krivokapića, veoma je čudan i promenljiv. Čovek sam sebe demantuje i šta je on ovim hteo da postigne to on zna. Ono što je on postigao time je da se najstrašnije umešao u crkvene poslove – smatra Vučićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srba

pre 2 godine

Nije se samo umesao u crkvena pitanja, vec je po ko zna koji put krenuo protiv srba i Srbije i SPC u koju se zaklinjao i koji su ga doveli na vlast i opet po nalogu Abazovica radi na stetu SPC. A Mandic i Knezevic samo cute i cute dok Abazovic ucenjuje i sa minimalnim brojem poslanika uredjuje rad Vlade Krivokapica. Dakle sad je potpuno jasno da je predsednik Vlade RCG Abazovic a ne Krivokapic. Da li je DF svestan da je svojim cutanjem i neprincipijelnoscu izgubio ogroman broj glasova. Da li su naucili nesto iz izbora u Herceg Novom. Svi su povecali broj glasova jedino oni smanjili. Dok oni cute Abazovic jaca. Zasto oni ne ucenjuju Krivokapica povlacenjem podrske Vladi? Ocito imaju neki interes, samo ni narod nije glup i ako odmah ne reaguju DF nestaje sa scene. Niko nece da trpi ovakve poltrone kao sto su ovi iz DF-a.

vucicevic picka

pre 2 godine

picketino glupa lajava botovska dupelizacka

Niš

pre 2 godine

Malo ti stanova od Miškovića i Vučića pa bi sad i jedan Milo da ti kupi

Vns

pre 2 godine

DJV nije spomenuo Đilasa....mora da ga 'fata' neka teška bolest.... Šta mu je??? Trebalo bi napraviti akciju....pomozimo malom uvlakaču....10000000000 eur za lečenje malog Dragana...

zoran

pre 2 godine

Srbija se grubo mešala u unutrašnje stvari suverene susedne države...

Pop Spotrotd

pre 2 godine

NOrmaalno da će biti kako Krivokapić kaže ,a šta vi to hoćete da pogazi 800 godina pravoslavne crkve u Crnoj Gori.Ono to je naše pa malo sutra gospodo bEOGRADSKA.

Predragm

pre 2 godine

Gresis ja sam Beogradjanin. To su sve prekodrinski Srbi takozvani drugosrbijanci.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija