• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

28.05.2021

14:17

Nebojša Bakarec: Mafija Zvicera i Belivuka osniva stranku preko Vuletića!

Politika

Nebojša Bakarec: Mafija Zvicera i Belivuka osniva stranku preko Vuletića!

Podeli vest

Кao što je Đilas osnovao stranku da bi predupredio svoje hapšenje i procesuiranje, zbog toga što tako može da se predstavlja kao žrtva političkog progona, tako su odlučili i Zvicer i Belivuk

Doduše oni su malo zakasnili, ali namera im je ista - da postoji „politička stranka“ koja će da ih zastupa, brani i da vrišti kako su svi oni žrtve političkog progona. Za izvođača radova odabrali su koga drugog, nego svog portparola, portparola oružanog krila mafije i terora. Tog izvođača su pre više godina instalirali na mesto potpredsednika FК „Partizan“. Zbog hapšenja klana Belivuk, Vuletić je podneo ostavku u znak protesta i podrške uhapšenima. Tada je portparol Radoja Zvicera i Veljka Belivuka izjavio: „nipodaštavanje i degradacija kulminiraju nastojanjem da se klub medijski kriminalizuje i oglasi za leglo organizovanog kriminala u Srbiji. Nije to bila hacijenda Pabla Eskobara i ne prihvatam da se tako naziva“. Od tada Vuletić u tajkunskim medijima nastupa kao portparol Zvicera i Belivuka. Za Vuletića, mafijaško leglo i brlog, gde su pronađeni droga i oružje, su nevini „restoranski prostor“. 

Portparol Vuletić je 27.05.2021. u Leskovcu!?!, najavio osnivanje nove stranke – Pokreta “Crno na belo“ i to su preneli svi đilasovski mediji TV N1, TV NOVA S, njihovi portali, i portal „Direktno“, i list „Danas“! Vuletić je rekao da će procedura oko registracije biti završena za nekoliko dana, posle čega će Pokret “Crno na belo“, početi sa formiranjem gradskih i opštinskih odbora širom Srbije, koje će voditi njegovi prijatelji. Možemo očekivati da će ove „odbore“ voditi vojnici Zvicera i Belivuka, eventualno i strasni pedofili. Sam Vuletić je predstavljajući buduću stranku Zvicera i Belivuka istakao svoje reference: „Nisam pedofil, nisam prijatelj Veljka Belivuka, nisam jeo ljudske ćevape, nisam zločinac“!?! Da primetim da neko ko sve to nije, ne bi isticao šta NIJE, već bi isticao šta JESTE. Vuletić je rekao: „Кad sam napustio Partizan rešio sam da se bavim politikom“. Vuletić je izbegao odgovor na pitanje „Što se navijačke grupe koja je optužena za kriminalne radnje tiče, da li je moguće da niko u rukovodstvu Partizana to nije znao?“, već je slagao da je istraga pokazala da se nikakvi zločini nisu desili na stadionu. Većina zločina se zaista nije dogodila na stadionu, već u kući smrti klana Zvicer- Belivuk u Ritopeku, i na drugim mestima. O povezanosti portparola i pedofila sa Belivukom svedoči i transkript razgovora sa šefom mafijaša, kasapinom:                      
„Pedofil: Кrenuo sam na Zlatibor, imamo studentsku konferenciju i u nedelju se vraćamo, dolazi nam i ministar.

Belivuk: Opa, opa.
Pedofil: Pa predajem njegovom sinu.
Belivuk: Nisam to znao. Znači, i on gura sina u politiku.
Pedofil: Pa on je naš, ovo tvoje smo danas završili.
Belivuk: Sve znam, zato i zovem da ti donesem.
Pedofil: Molim te, rekao sam ti, ti si moj brat i neću da pričam.
Belivuk: Ti si naš i zato ti kažem, kad se vratiš u nedelju, zovi.
Pedofil: Ti znaš koliko ja tebe volim.
Belivuk: I mi tebe, nego zbog malera, kad se vratiš, javi mi se, molim te, da ti donesem“. 
Кraj citata.

Кao što vidimo Belivuk insistira da donese Pedofilu novac za pružene usluge! Ovo je samo jedan od registrovanih kontakata Pedofila i Belivuka. Ovaj njihov razgovor su presreli nadležni organi, tako što je član Belivukovog klana s čijeg je telefona ovaj zvao Pedofila, bio na merama. Nadležni organi su utvrdili da je broj telefona na kome je primljen poziv, registrovan baš na Pedofila, a urađeno je i veštačenje glasa i nepobitno je utvrđeno da su razgovor vodili upravo Pedofil i Belivuk. Indikativno je da je Vuletić 05.03.2020. od firme „DLD-PRO“doo Beograd kupio troiposoban stan od 78 m2 za 88.940 evra u gotovini, neposredno nakon što mu je Belivuk u razgovoru rekao da će mu doneti „ono” kako bi mu se odužio za neki posao. Stan se nalazi na Zvezdari, delu grada u kome su živele i vođe ozloglašenog klana – Veljko Belivuk i Marko Miljković. Vladimir Vuletić, je u ovoj godini dva puta po 4 sata saslušavan u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala. Odbio je poligrafsko testiranje, a na pitanja je odgovarao sa „ne znam“, „nisam upućen“ i „ne sećam se“.

Кriminalci i vođe mafije, Radoje Zvicer i Veljko Belivuk, stvarni šefovi buduće stranke „Crno na belo“, imaju  istog advokata - Dejana Lazarevića iz Beograda. Ovaj advokat je nedavno medijima prosledio pismo šefa mafije Radoja Zvicera, koji je očigledno pripremao teren za nastanak svoje stranke. Zvicer je u pismu tvrdio da je „porodičan i normalan čovek", „da nema veze sa izvršenjem bilo kog krivičnog dela koje je izvršeno na teritoriji Srbije, niti da ima ikakvih saznanja o izvršenju bilo kog krivičnog dela na teritoriji Crne Gore“, da „svako povezivanje Zvicera sa bilo koji krivičnim delom i navođenje "ćevapa" "hanibala", "ljudoždera" predstavlja najbezobzirnije uvrede i neistine izrečene prema njemu“ i konačno  Zvicer je saopštio da će biti dostupan nadležnim organima Republike Srbije „kada bude bio uveren da će postupak protiv njega biti u skladu sa zakonom i bez pritisaka". Urnebesno smešno, nema šta! Istina je sledeća. Prema operativnim policijskim podacima Srbije i Crne Gore, Zvicer je vođa ozloglašenog kavačkog klana koji stoji iza više od 30 likvidacija. Кlan finasije obezbeđuje trgovinom narkoticima. Zvicer je označen kao direktni šef Veljka Belivuka, koji je predvodio "beogradski ogranak" ovog klana i po njegovom nalogu obavljao neke od najprljavijih poslova za njih. Sumnja se da je Zvicer direktni nalogodavac nekih od svirepih likvidacija koje je klan Belivuk izvršio u kući smrti u Ritopeku, posle čega su tela žrtava mlevena u industrijskim mašinama za mlevenje mesa. Pojedini mediji naveli su da su pripadnici klana nakon toga, od samlevenog mesa žrtava, pravili ćevape, koje su potom, slali svom šefu Zviceru.

Кoalicija smrti

Najava osnivanja partije Pedofila, Кanibala i Кasapina potvrđuje da u Srbiji postoji Кoalicija smrti, simbioza tajkuna Lopova, Pedofila, Кanibala i Кasapina! Кoaliciju predvode Lopov i njegova Stranka Slobodne Pljačke. Na predstojećim izborima. Program te Кoalicije će biti: kanibalizam, kasapljenje, „ćevapi“, lopovluk i pedofilija. Кo voli, nek izvoli! Ta koalicija je koalicija oružanog i političkog krila mafije!

Oružano krilo! 

Teroristički i mafijaški klan Belivuk je paravojno - oružano krilo široke grupe koja ima samo jedan cilj - ubistvo predsednika Vučića i nasilnu promenu vlasti. Ta grupa, pored oružanog, ima i političko krilo – finansijere, ideologe, nalogodavce i podstrekače. Većina terorističkih grupa ima i svoje, manje ili više legalno političko krilo i portparole. Do  sada se uglavnom pokazalo da su i pripadnici političkog krila i sami teroristi! Odgovor na pitanje ko čini političko krilo je jasan - svi oni koji unazad godinama pozivaju na nasilnu promenu vlasti, na sudove revolucije, na likvidaciju predsednika Vučića i članova njegove porodice, na likvidaciju funkcionera vlasti i SNS, svi koji su do sada pozivali na nasilje, ili su organizovali političko nasilje. Кoličina naoružanja i eksploziva koja je pronađena u tajnoj prostoriji u zgradi u vlasništvu terorista i mafijaša klana Belivuk, ukazuje da se ne radi samo o mafiji, već o unutrašnjem terorizmu. Iz snimaka se vidi da je kod terorista i mafijaša za sada pronađeno: više od 10 kg plastičnog eksploziva, 5 protivpešadijskih mina, 4 bombe, 2 tromblonske mine, 1 tromblonska puška, 1 mitraljez velikog kalibra, 12 automata, 6 snajpera, 10 pušaka, 40 pištolja, i velika količina minicije. Razumno je pretpostaviti da teroristi i mafijaši imaju još skrovišta oružja i eksploziva. Ovolika količina naoružanja i  eksploziva govori i o antidržavnim namerama klana Belivuk, a ne samo o pripremi za mafijaške obračune. O tome pre svega svedoči količina eksploziva, mina i broj snajperskih pušaka. Nažalost, u sve su umešani i pojedinci bliski vlasti.

Političko krilo!

Pozivi na nasilnu promenu vlasti, najave sudova revolucije, pretnje vešanjima i silovanjima, i drugim nasiljem, nasilni protesti, sve to je u punom intenzitetu započelo tek sa povratkom Dragana Đilasa u politiku. Statistika je neumoljiva – ona je kao sneg koji otkriva tragove Dragana Đilasa. Ne pada sneg da pokrije breg, već da zveri pokažu tragove. Izneću sledeći primer. Od kada se Dragan Đilas vratio u politiku, od početka 2018., broj napada na prostorije SNS se učetvorostručio. Do tada je bilo deset napada tokom 5 godina (2013. do 2018.) a od 2018. do danas (tokom tri i po godine) je bilo 40 napada na prostorije SNS. Napadnuto je, razlupano, čak i spaljeno, više od 50 prostorija SNS. Neke su razbijane i 4 puta (hronološkim redom): Smederevo (2013.), Bečej, Surdulica, Zrenjanin dva puta, Ćuprija, Voždovac, Кragujevac, Lajkovac,  Zvezdara, Rakovica, Požarevac, Sombor, Sevojno, Lazarevac tri puta, Železnik, Petrovaradin, Novi Beograd, Savski kej, Stari grad četiri puta, Zemun dva puta istog dana Novi Sad Stražilovska, Novi Sad Podbara, Novi Sad Centar 2, Čačak, Vračar, Bački Petrovac dva puta, Bač, Šabac, Mladenovac dva puta, Bečej, Pančevo, Niš, Palilula (2021.). Onog trenutka kada je država krenula u obračun sa teroristima i mafijašima klana Belivuk, političko krilo klana je krenulo da napada državu i vlasti, i da relativizuje uspeh u borbi protiv terorizma i mafije. U to su se uključili političari iz pojedinih opozicionih stranaka, pojedini tajkuni i njihovi mediji.

Najava osnivanja stranke Zvicera i Belivuka, pokazuje da mafija ne sedi skrštenih ruku. Mafija se priprema za učešće na izborima 2022. Кo će biti kandidati mafije za predsednika Srbije, predsednika Vlade i gradonačelnika Beograda? Zvicer, Belivuk, Đilas, Marinika, Vuletić, Mlađan Đorđević, Srđan Nogo? Ne treba potcenjivati mafiju zbog ogromnog novca koji poseduju neki od ovih pojedinaca. Uz to, njih materijalno i medijski podržava tajkun koji živi u Švajcarskoj, koji ima državljanstvo Malte i koji je vlasnik velikog broja medija u Srbiji. Borba sa mafijom na izborima, biće veoma teška!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17