• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

27.06.2021

18:00

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Teško njima sa njima samima!

printscreen RTV Pink

Politika

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Teško njima sa njima samima!

Podeli vest

Kada ono pozderačko-čačansko beneče, onaj mutirani patuljasti avlijaner Vuk Jeremić krene naokolo da preti kako će se, čim dođe na vlast, osvetiti svima koji se usuđuju da misle, pišu i govore drugačije od njega, šta to jeste osim definitivnog dokaza da je Pozderac-Jeremić nešto najgluplje što se pojavilo na srpskoj političkoj sceni još otkako je izmišljen točak? Nije li, hoću da pitam, promocija revanšizma i najava osvete u formi političkog programa zapravo konačna potvrda davno prisutne teze da tamo - s druge strane državne politike - zaista nema ničega drugog osim bolesne mržnje i još bolesnije ljubomore i zavisti?!

I kako se drugačije, osim hroničnom živčanom bolešću, može objasniti činjenica da Tajkun Đilas svu svoju nazovipolitiku temelji na kokošinjcu Marinike Tepić, na histeriji jedne od patološke mržnje teško obolele žene, u kojoj nema ama baš ničega drugog do prezira prema svom narodu, onom narodu koji u ogromnoj većini podržava predsednika Vučića. Pa ga onda zato narod, jelte, treba osuditi za izmišljeni genocid, pa ga onda zato treba što pre gurnuti u neku krvavu revoluciju rumunsko-ukrajinskog tipa?! Jerbo, takav narod, narod koji neće Đilasa i Mariniku, i ne zaslužuje bolje od građanskog rata?!

Konačno, zar 'zločinačko udruženje' u kome je za takozvane profesionalne i nezavisne medije prihvatljiv, relevantan i rado citiran sagovornik onaj profesor-pedofil Vuletić - onaj koji se bratimi i javno voli sa koljačem Belivukom - zar to nije kraj svake ideje o novinarstvu kao društvenoj disciplini u kojoj je istina jedini mogući zakon? Nije li to finalni dokaz da su žuti propagandisti, oni koji svakodnevno poslušno odrađuju ropsku porciju tajkunskih čvaraka, spremni i na pakt sa najcrnjim đavolom samo da bi svršili svoja prljava posla?!

Bez pameti i sa nimalo talenta i osećaja za politiku, takozvani lideri hejterske opozicije i njihove medijske sluge sve više liče na ludo kuče koje trčeći ukrug juri svoj rep sve dok ne padne u nesvest

Elem, bez previše pameti i sa nimalo talenta i osećaja za politiku, takozvani lideri žute, hejterske opozicije i njihove medijske sluge svakoga dana u svakom pogledu sve više liče na ono ludo kuče koje trčeći ukrug juri svoj rep sve dok siroto ne padne u nesvest. Njihov se sav plan i sva strategija mogu objasniti imenom svojevremeno popularnog rok-benda: Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. Oni, sinji kukavci, stvarno izgleda misle da će im neko na tacni predati vlast. A zašto i kako? Pa, eto zato i eto tako. Valjda zato što su oni najpametniji, najbolji i najlepši, pa kao takvi naprosto imaju prirodno, božansko pravo na vlast?! A svako ko tvrdi drugačije ima se lustrirati, zabraniti, uhapsiti, osuditi, ako treba i obesiti na Terazijama!

Nije nama lako sa njima, ali je njima ipak najteže sa njima samima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Njima ovakvi trebaju sve kazu sta oni misle i zele ali im je malo glupo da kazu ipak su oni presvuceni radikali.

Zaharova

pre 2 godine

Kakva je ovo drzava kad je Vucic predsednik,Jeremic opozicija a ti novinar!

Crvena Zvezda

pre 2 godine

Vučić je najbolji predsjednik sto ga je Srbija imala ikada a ovo smeće od vanparlamentne opozicije je suvišno komentarisati.

Milan63

pre 2 godine

A ti hejter i troler. Očigledno, demokratska gde možeš sve da kažeš za razliku od revanšističke i staljinističke koju zagovaraju tvoji politički idoli.

Saradžogla

pre 2 godine

Коментар године!Браво! Нама члановима СНС који нисмо ТАКОЈЕВИЋИ дојадило нам је да црвенимо због Вучића!Многи од нас су се учланили због Томе мислећи да ћемо коначно ми срби из Србије спасити домовину из канџи босанских срба.На несрећу Тома нас издаде и други пут!Први пут нас је издао када је постао Шешељев слуга.Данас Томе нигде нема а коло боде босанци!Ни једног важног министра немамо.

Milan63

pre 2 godine

Nije sloboda govora prizivanje krvavih glava i građanskog rata u Srbiji. Po meni, treba zabraniti delovanje takvih partija ili pokreta, a kolovođe pohapsiti i procesuirati. Putin to dobro radi, a mi zbog EU oklevamo i dopuštamo da se ljudi huškaju na nasilje i da nam Tanja Fajon, Bulčik i fon Kramon stalno drže nekakve lekcije o demokratiji. Je li neko gledao kako se policija u njihovim državama brutalno obračunava sa nasilnim demonstracijama? Ja jesam jednom u Beču. Čine to bez milosti. A kod nas? Stradaju najviše pripadnici snaga bezbednosti. Dokle?

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Pa kad bi pohapsili sve ne bi bilo ni da ko vlada a ni opozicije a ovo zadnje da kod nas stradaju samo panduri druze previse gledas Pink u ubili Boga u protestantima letos i nikom nista

Milan63

pre 2 godine

Nisam rekao samo panduri, već najviše oni jer nemaju naređenje da intervenišu kao na Zapadu. Pokušaj tamo da udariš pandura, braćala, pa ćeš videti šta će ti se desiti. Mlate ne pedrecima, nego močugama. Naravno, nisam za to.Gledam sve televizije, pa i N1 da se informišem. Mišljenje i stav nisu jednosmerna ulica.

tomas gustafsson

pre 2 godine

Е,мој Драгане! Ако ниси гледао синоћ на Н1 емисију посвећену твојој маленкости,погледај је обавезно! Такав хистеричан напад из свих оружја...такве оптужбе...ма,озбиљно су се потрудили,ко у златно доба ИНКВИЗИЦИЈЕ!!! ВИДИ СЕ ДА ИМ ОЗБИЉНО СМЕТАШ, НЕОПРОСТИВО! ТАКВА СИ ИМ СМЕТЊА СВОЈИМ АНГАЖМАНОМ У НОВИНАРСТВУ!

Predragm

pre 2 godine

A ovi veruju opoziciji da ce ih lustrirati kada dodju na vlast. Niti ce doci na vlast niti kod revolucionara postoji lustracija.

novinar iz ANUSa

pre 2 godine

Gerga, je'l ti pišeš ove budibogsnama komentare? Ispade da su partijski neprijatelji poreklom od Lucifera i Beliala, a AVAV je naš Hrist, Mesija. Ti si ,gerga, toliki dupelizac, da proktolozi ne mogu da razlikuju tebe i normalnu crevnu floru debelog creva druga predsednika.

doživotna za bratiju i partiju

pre 2 godine

Zašto se partija i bratija toliko plaše lustracije ? Čega se plaše , ako su sve radili po zakonu? Auuu, zamisli da krene da se odmotava klupko - Jovanjica , Krušik, janjičari, ultra kop, ... Da! Treba da se plaše lustracije !! To je doživotna u najavi !!!

seljober iz Ivanjice

pre 2 godine

Seljo, znamo da ti pišeš ove komentare, samo da se ne bi obrukao. Toliki si dupeuvlakač, da te na snimku debelog creva ne razlikuju u odnosu na colon ascendens.

govedo dupelizačko

pre 2 godine

Najvažniji preCednikov novinar iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradija ) Teško ga je razlikovati od E.Coli. Drekavac J.Vučićević i E.Coli izazivaju tešku dijareju kod slušaoca i čitaoca... Kod druga predsednika i krezavih penzionera je deo normalne bakterijske crevne flore.

Dupelizac J Vučićević

pre 2 godine

Ovaj čoban (cowboy) iz Ivanjice bi dao da ga jebu tri obdarena crnca, ako bi to povećalo tiraž i donelo gomilu para. Sve za pare, pa makar doživotno ljubio dupeta drugima. Evo, možeš da ljubiš moje depilirano dupe, bogato ću te nagraditi gerga . Imaćeš brdo para...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17