• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2021

12:57

OPA, GAZDA DAJE DOBRU PLATU! Đilasova perjanica Marinika Tepić u Valjevo stigla luksuznim poršeom! KOŠTA PRAVO BOGATSTVO! /FOTO/

Beta/Ilustracija

Politika

OPA, GAZDA DAJE DOBRU PLATU! Đilasova perjanica Marinika Tepić u Valjevo stigla luksuznim poršeom! KOŠTA PRAVO BOGATSTVO! /FOTO/

Podeli vest

Đilasova perjanica Marinika Tepić danas je u Valjevo na propali skup SSP došla luksuznim poršeom koji košta pravo bogatstvo

 

Aautomobil porše kojim se Marinika nonšalantno dovezla u Valjevo star je tek nekoliko meseci, s obzirom na to da ima novi model felni koje su prestavljene na tržištu pre 10 meseci i nalaze se samo na modelu porše kajen kupe (porsche cayenn coupe). Takođe, ono što je Tepićeva dodatno platila na automobilu su laser potamnjeni farovi i sport paket koji košta 12.000 evra. 

Procena je da je Marinika svoj luksuzni automobil ukupno platila oko 155.000 evra.

Izgleda da gazda Đilas daje dobru platu kad može sebi da priušti ovakvo zadovoljstvo! 

Foto: Informer

Podsetimo, na današnjem skupu SSP u Valjevu okupilo se svega desetak ljudi, a Dragan Đilas se sastao sa ženom koja na društvenim mrežama okaljava predsednika Vučića. 

ĐILAS ŠURUJE SA SUDIJAMA?! SSP doživeo debakl u Valjevu, a Đilas se sastao sa ženom koja OTVORENO PLJUJE VUČIĆA! Foto

Foto: Informer

Skup SSP u Valjevu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 2 godine

Nakrala se ova lopuza, dok je bila u Pokrajinskoj vladi. A, skup je bio, bas, "impozantan", tesko je i nemoguce bilo prebrojati ucesnike.

Sale

pre 2 godine

Nemojte tako! Oni su ,,proleteri,, koji nemaju ništa. Sve je to od FIRME!

Rade R

pre 2 godine

Došla je službenim vozilom! Ne verujem da, je onaj lopov Đilas, tako darežljiv pa da je ona to sebi kupila od plate kod njega! Znači u Valjevu ima tako puno kretena, "desetak"!?

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija