• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2021

15:33

KANDIĆKA OPET NAPADA SRBIJU: Da Visoki predstavnik u BiH donese zakon o negiranju genocida, šta bi Vulin radio?

Politika

KANDIĆKA OPET NAPADA SRBIJU: Da Visoki predstavnik u BiH donese zakon o negiranju genocida, šta bi Vulin radio?

Podeli vest

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić danas je na Tviteru napala predstavnike vlasti u Srbiji, optužujući ih da veličaju ratne zločince i negiraju "genocid" u Srebrenici...

 

- Ako bi Visoki predstavnik doneo zakon o zabrani negiranja genocida i drugih ratnih zločina, to bi vremenom umirilo Bosnu i Hercegovinu. U tom slučaju lideri Srbije ostali bi bez materijala za veličanje ratnih zločinaca. Šta bi Vulin radio? - napisala je Nataša Kandić.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caja

pre 2 godine

Hitno doneti zakon da se strogo kaznjava priznavanje izmisljenog genocida u sreb.

Marcco

pre 2 godine

Šta hoće sad ova... i zašto od nebitnih likova pravite poznate face. Koga briga ova i njeno misljenje?

Baća

pre 2 godine

Da se ja nešto pitam, doneo bih u Skupštini Republike Srbije Rezoluciju o ratnim zločinima na teritoriji BiH u ratu devedesetih, a i Zakon o zloupotrebi ratnih zločina u političke svrhe, pa bih antiratne profitere poput Kandićeve i njoj slične doveo k poznaniju prava. Znam da bi mnogi rekli da je treba najuriti iz Srbije, ali mi smo demokratska zemlja i to ne može da radi. Neka ta žena u svojoj opsesiji Srbima nastavi da radi to što radi, Srbija i srpski narod nemaju čega da se stide u svojoj borbi za slobodu i nezavisnost. To zigosanje srpskog naroda kao "genocidaša" nikada neće uspeti.

Ilke

pre 2 godine

Zašto niko ko je na toj društvenoj mreži ne blokira ovu,ono, neznam kako već da nazovem to sto je na slici.

ratko

pre 2 godine

isterati iz zemlje ili na robiju za takve izmisljotine

Marko

pre 2 godine

Batalite ovu spodobu, koga briga za nju i njeno mišljenje. Em sto se čovek uplaši kada vidi njenu sliku, em sto joj ne treba pridavati pažnju. Žena je albanski lobista, nije njeno da bude objektivna, već da radi sta joj se kaže.

sun cu

pre 2 godine

U Natase niti stida niti morala,obraz deblji od djona,klasicna izdajica sopstvenog naroda,odavno je trebala u zatvor ali nasi zakoni su losi,selektivni nisu za sve isti!!!!Prima Soroseve pare i laje do neba protiv Srbije,sramotaaaaa!!!!!

Pera

pre 2 godine

Po ponašanju izgleda da je Kandićka Marsovka, da nema nikakve veze sa Srbima. Za takve postoje dobre institucije. Idi Kandićka leči si, ti si veoma bolesna.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija