• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2021

12:51

Prvo pitajte vašeg gazdu Đilasa da li mu je smetalo kad je Vučiću na poklon nosio zlatnu medalju i kad je naređivao DS da ide u koalicije sa SNS!

sns.org.rs

Politika

Prvo pitajte vašeg gazdu Đilasa da li mu je smetalo kad je Vučiću na poklon nosio zlatnu medalju i kad je naređivao DS da ide u koalicije sa SNS!

Podeli vest

Pošto vidim da su neki opozicioni portali u vlasništvu Dragana Đilasa, od kad sam rekao da nam opozicija jasno kaže šta traži i čega to danas nema a bilo je kad su svi 2018. godine izašli na izbore, počeli u serijalima da nabrajaju čega to po njima danas nema, a bilo je i to u poslednjih 10 godina. Zato ću im dati jednu malu sugestiju pre nego se sledeći put uredništvo tog portala obrati meni. Prvo se obratite svom šefu i njega pitajte da li njemu sve to što nabrajate smetalo, poručio je potpredsednik SNS Aleksandar Šapić

 

- I kad je kao gradonačelnik Beograda hvalio Beograd na vodi i išao tada kod ministra vojske Aleksandra Vučića da sa njim o tome pregovara... Da ga pitaju da li mu je smetalo to sve i kad je čim je postao predsednik DS, promenio odluku iz 2012. godine, da nema sklapanja koalicija sa SNS i dao nalog da se sa SNS ulazi u lokalne koalicije gde god se za to ukaže prilika. Od tog momenta kreće masovno sklapanje saveza DS sa SNS po raznim lokalnim samoupravama i opštinama, Barajevo, Rakovica, Velika Plana, Pančevo, Vladičin Han, Trgovište, Lučani... Da li mu je sve to smetalo kada je Dragan J. Vučićević radio u njegovim i Miškovićevim novinama Press i bio mu tada udarna pesnica za obračune sa Borisom Tadićem, u kolumni svakoga četvrtka koju je pisao. Da li mu je sve to smetalo dok mu je Željko Mitrović bio poslovni partner i otvarao na Pinku namenski afirmatvne emisije o Beogradu pred izbore, dok je Đilas bio gradonačelnik ili kad je njegova firma bila suvlasnik Pinka? Da li mu je sve to smetalo kada je izabran bez protivkandidata za predsednika KSS, po drugi put, ili kada je sa Vanjom Udovičićem pregovarao da bude predsednik Olimpijskog komitete Srbije? Da li mu je to sve smetalo kad se zahvaljivao Vučiću na pomoći koju daje za srpski sport, a pre svega košarku, i nosio mu lično medalje kao poklon. Da li mu je to smetalo kad je davao 2017. godine veliki intervju za dnevni list Informer koji danas naziva smećem - upitao je Šapić i dodao: 

- I mogu ja ovako takođe u serijalima da nabrajam i nastaviću ako opet dobije amneziju i vi i on, ali bi bilo lepo da prvo sednete sa svojim šefom pa vidite zašto sve to njemu nije smetalo i kad to počinje istorija? Kada počinjemo da brojimo šta kome smeta? Sledeći put prvo s njim sednite pre nego što mene prozovete i počnete da spinujete jednostavno pitanje koje se tiče izbornih uslova, a ne svega u društvu što vama smeta. A njemu opet poručujem, da ne potura svoje medije, omladince, klince ili neke osobe koje su mene videle samo na televiziji, a i njega do skoro, nego u nedostatku starih saradnika su silom prilika postali mu bliski. Nego ako ima nešto da mi kaže, lepo to i uradi, pa nas dvojica otvorimo polemiku na sve teme, gde god želi i da vidimo šta je to. Kome, kada i koliko smetalo ili šta je ko od nas dvojice sve u životu radio, pa danas može da drži moralne pridike i predstavlja sebe kao oličenje časti i poštenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Neverovatno kako neko od miljenika nacije postane takav uvlakac vlasti,sve ce nekad proci pa i ova vlast onda obraz dolazi do izrazaja ali mislim da je Šapić kao Dačić Palma Dodik uz svaku vlast su samo promen plocu kad se smeni vlast,lepo su te opisali u vodi car na suvom crv.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

A bio je kul tip,onda se uclanio.

Zaharova

pre 2 godine

Haha primetio sam Čeda Šapić Vučićević... pustili brade valjda da se obraz lakse sakrije.

Konzravizija

pre 2 godine

Kad se setim nekad smo se sprdali sa njim u emisiji na Pinku Informer ga pljuvao ali eto doslo vreme da moramo da ga hvalimo.

deda Raša

pre 2 godine

Šapiću, verujem u tvoje patriotske osećaje prema Srbiji i Srpskom narodu i zbog toga te molim da pomogneš predsedniku Vučiću i zajedno proterate ovakve hoštlaptere iz ISTORIJE SRBIJE. NASTOJE svim nedokazanim smicalicama da sruše napredak Srbije a to dokzuje da su strani plaćenici. Tu smo da vas i Srbiju podržimo po svim pitanjima, zovi tes.

nesko09

pre 2 godine

Kako se predhodna vlast ponasala,tako su i prosli.Nista vi bolje necete proci.Narod pamti,izgleda da vam njihova skola nista ne znaci,a ovaj putujuci sendvic cirkus vam ne smeta?

Milutin

pre 2 godine

To sa medaljom je bilo kad je mislio da tako kupi krivično ne gonjenje. Posle je krenuo sa drugom taktikom, video je primer Navaljnog, biću opozicioni lider, kupiću stranku, ako krenu na mene kazaću da je to obračun sa opozicijom i političkim neistomišljenicima. Nađu se i neki evroparlamentarci, srbomrsci, i to je ustaljena dobitna kombinacija.

Petar

pre 2 godine

Sta pitati vise coveka koji je pun mrznje, on nikada nicim nije zadovaljan, pre svega nikada nije srecan, toliko o Draganu Djilasu.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas je svestan da će uskoro završiti u zatvoru zato se tako se ponaša. svestan je on da izbora biti uhapšen jer iza pretnje Vučiću stoji svi tajkuni koji su opljačkali ii uništili Srbiju.

Anamarija

pre 2 godine

Đilas pokazuje svoje licimerje na svakom koraku i to svi vide

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija