• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2021

08:47

VULINE, KO VAM DAJE ZA PRAVO DA ŠTITITE SRBE? Nataša Kandić i Vesna Pešić traže od Vučića da smeni ministra! Foto

Beta

Politika

VULINE, KO VAM DAJE ZA PRAVO DA ŠTITITE SRBE? Nataša Kandić i Vesna Pešić traže od Vučića da smeni ministra! Foto

Podeli vest

Sociološkinja Vesna Pešić i osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić osule su paljbu po ministru Aleksandru Vulinu samo zbog sintagme "srpski svet", zbog toga što voli i štiti srpski narod i odmah zatražile od predsednika Vučića smenu ministra Vulina

 

- Izjavama o "okupljanju srpskog sveta" ministar Vulin uznemirava i izbezumljuje javnost. Neka predsednik Srbije pokaže da to nije njegov program, i odmah smeni Vulina - napisala je Kandić, dok se Vesna Pešić na to nadovezala i istakla da je ministar MUP Vučićev trbuhozborac.

- I ja to kažem. To su pretnje regionu, izgovara da će se Srbi braniti ma gde živeli, sigurno ne misli na one u SAD, a predsednik ne reaguje, pa se Vulin razume kao njegov trbuhozborac.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
micko

pre 2 godine

Ko ove spodobe pita za šta i ko je njih ovlastio da rade to što rade i stalno protiv srba !!!

Svetlana

pre 2 godine

Gospodza Pesic posle dugo vremena pokusava da prodre njena pamet u javnost, pa se prilagodila Kandicki, antisrpskoj propovefnici ovog veka. Obe su propali slucaj!!!!!

Karma

pre 2 godine

Već decenijama se pitam kako je moguće da ove VEŠTICE i veleizdajnici nisu stale na bananu ... Zar treba da se čudimo zašto Kurti kao argument za optužbe protiv Srbije citira baš njih? Njihovo delovanje daleko prevazilazi deklarisano pravo na slobodu izražavanja jer direktno podriva državu i sve nas, krajnje je vreme da im se stane na rep.

Cika Sale

pre 2 godine

Pa eto moze kod nas sve i da se pljuje po Drzavi i Vladi i da se sedi u Skupstini i da se prima penzija i plata od Drzave po kojoj pljujes e daje to bilo za vreme Austriskog kaplara Tita pojeo bi ih mrak odavno.

Smederevac

pre 2 godine

Obe pod udar Tužioca jer vredjaju mene gradjanina Srbina!

Rade

pre 2 godine

Srbija nema tužioca. Da ga ima, mnogi bi završili u zatvoru. Za to je kriv sam Vučić i njegovo nezavisno sudstvo. Samo on zagovara nezavisno sudstvo, koje će mu doći glave ! ! ! Ne može Srbin, sudija, ili tužilac, biti nezavisan i da nikome ne polaže račune. Mora i nad njima biti rigorozne kontrole, ako hoćemo da ispravno i po zakonu rade ! ! ! !

Stojan

pre 2 godine

Te dve treba strpati u ludnicu. To nije normalno sta one pricaju i rade.

bubasvaba

pre 2 godine

Jelte BABE sta vam smeta vulin i njega neze da smeni VUCIC vec samo VI DJUBRAD JER NECE VULIN DA VAS ZADOVOLJI !!!!!.

Dušan

pre 2 godine

Zar svi narodi imaju pravo da pozivaju na jedinstvo, samo to Srbi ne smeju? Zašto? Kome to smeta? Drugima ne želimo zlo, ali imamo pravo da mislimo o svom narodu.

Bota

pre 2 godine

Ove dve matore sponzoruše još uvek laprdaju po novinama,triperima….dokle će,zar nisu već otišle…matore su mnogo…

miki

pre 2 godine

Ove babetine treb aterati da cuvaju ovce i za svaki slucaj dati im digitron da neku ne izgube

Raketas

pre 2 godine

U svojoj mržnji prema Srbiji ove dve babe ne poznaju ni Ustav. Bitno je samo pljuvati za šaku dolara.

caslav

pre 2 godine

taman posla da branimo svoj narod,.....gde god živi.

Dragan

pre 2 godine

E koga još, sem Kurtija i sl, interesuje šta 2 nedoj.... Babe misle

deki

pre 2 godine

da postoji drzava srbija ove dve babe bi odavno trebale da budu na robiji zbog vodjenja antisrpske politike i nevidjenje mrznje prema srpskom narodu, a sve to zbog americkoalbanskog novca koji im pomaze da stignu do pakla.

zoran

pre 2 godine

Ma, Vulin nije u stanju dovesti u red Beograd i okolinu...leči mladalačke frustracije. A i kako on to misli da ih zaštiti? Da pošalje vojsku i policiju u tuđu zemlju?..gluposti

milankukic

pre 2 godine

imam jedan predlog za te dve spodobe da skupimo dobrovoljni prilog pa da im se nabave METLE dda mogu da odjasu iz Srbije nebiili negde pronasle mir jer nemaju muskarce pa su prolupale

Joyce

pre 2 godine

Zašto nekima smeta 'srpski svet'. Kako istima ne smeta nemački svet, američki svet, engleski svet, albanski svet, hrvatski svet, ruski svet, kineski svet, turski svet? Šta je to toliko strašno živeti u srpskom svetu? Da li su Srbi dobri samo kada žive i rade u nemačkom, američkom, engleskom, hrvatskom, bošnjačkom ili turskom svetu. Sve republike bivše Jugoslavije su stvorile svoj nacionalni svet u kome su Srbi nacionalna manjina ili nisu čak ni to. Vreme je da i Srbi stvore svoj svet , po uzoru na komšije i zapadne sile, pa ko hoče neka ostane i živi u miru i slozi sa nama a ko neće, ima dovoljno drugih svetova na ovoj napačenoj planeti, pa neka bira svoj svet...

Jana

pre 2 godine

Svi smeju da brane svoj narod samo mi ne smemo , zasto zar mi nismo ljudska bica.

Aca

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno ko je gori od njih dve! Sramota!

Zorislava

pre 2 godine

Да ли неки људи уопште себе слушају кад нешто овако кажу??? Свашта.

sun cu

pre 2 godine

Da li je moguce da su ove spodobe zive???Ko izbezumljuje ovaj narod Vas dve odavno izbezumljujete svojim svojim stavovima i izjavama za koje vas placa zapad,vi klasicni izdajnici ovog naroda treba da ste u zatvoru,vredjate posteni napaceni narod i sve ljude koje sebe smtraju pravim Srbima,sramotaaaaa!!!!!!

Una

pre 2 godine

Ako budemo cekali da Natasa Kandic i Vesna Pesic stite interese Srbije onda smo nadrljali, jer vidimo koliko vole svoj narod i zemlju.

Cika Sale

pre 2 godine

Aman bre Ljudi jos niste skinuli ove kornjace sa grbace jadne Srbije !! dokle ce bre da rovare i da spijuniraju za drugoga protiv Srpskog naroda zgadile su mise breeee. Pa guske jedne koga ce G.Vulin da brani mozda Siptare kao vi sram vas bilo izlapele babetine to samo ima u Srbiji da starulje primaju pemziju i platu od Naroda i Drzave protiv koje rovare vise od 20 godina fujjjj.

Sara

pre 2 godine

Steta sto je Vulin zauzet poslom, pa ne moze da resi problem ove dve gospodje.

Nikola

pre 2 godine

Odakle toliko mrznje,svako normalan ovo nebi pozeleo ni najgorem prijatelju ,sta ove dve prričaju!

milena

pre 2 godine

Javiše se same, a ni glasa od njih kad je napadnut neko od srba na Kosovu

ALex

pre 2 godine

Pa koga da branimo ako ne nase,odakle toliko mrznje !

Rusi na Balkanu

pre 2 godine

Miloševićev savetnik: Rusi su nam '97. davali 48 aviona, četiri S-300... Zvonimir Trajković www.youtube.com/watch?v=xxmb1wJ2hcM

zora

pre 2 godine

A ko tebi vestice daje pravo da govoris u ime javnosti? Javnost jeste izbezumljena i zabrinuta tvojim izjavama i tvojim rusenjem drzave a nikako Vulinovim. Sve dok postoje placenici tvoje vrste dobro je da ova drzava ima VULINE.

duca

pre 2 godine

SOCIOLOSKINJA I OSNIVACICA FONDA!!!!!!!!!!!!!Zasto da Hrvati imaju ekskluzivno pravo na NOVOGOVOR!Da nije tuzno bilo bi smesno!

dera

pre 2 godine

U nedostatku budala posluzice i ove dve, iako su i za te pojmove skartovi .

Baća

pre 2 godine

Vesna Pešić nema odavno ništa da kaže osim glupiosti, a sto se tiče Kandićeve njoj u njenom antisrpskom šovinizmu odavno nema pomoći. Glume neko svoje lludilo, a nisu dostojne ni da pomenu Vulinovo ime. One u Srbiji ne predstavljaju nikoga i ništa. Treba ih jednostavno ignorisati.

PETAR

pre 2 godine

IMAM DVE METLE ZA OVE RUGOBE OD ZENE BESPLATNO IM DAJEM SAMO DA ODLETE STO DALJE OD SRBIJE,NAS,VUCICA,VULINA ..NEK ODLETE KOD KUR..TIJA NEK IM MIRISE SMRDLJIVE P...E A MI KONACNO DA ODAHNEMO OD NJIH . MA NE PLASIMO SE MI SRBI OVE KURVE NO MNOGO I PREVISE SMO FINI I TRPIPO OVO GOVNO OD ZENE ..NO DOKLE CEMO TRPETI JA OSTAJEM SVE TANJI SA ZIVCIMA BOJIM SE DA CU IH KATALPUTIRATI U VASIONU DA SE GOVNA NE USMRDE NASU ZEMLJU

Vlajko

pre 2 godine

Ko nju sta vise pita i sta se ona javlja uopste za sve !?

sanjaj2017

pre 2 godine

moglo bi se raspravljati o ovim "damama", ali jedno je sigurno - idite kuci čuvati unuke.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

Princip

pre 2 godine

Ministar Vulin je odličan govor održao i snažno podržavam njegovu poruku o srpskom svetu.

Jefimuja

pre 2 godine

Ko ove 2 babuskere pita bilo sta,to je sljam i dno dna, seme im se izdajnicko zatrlo, jer su najvece izdajice srpskog naroda i zapadne placenice. Pa naravno da ministar Vulin poziva sve Srbe na jedinstvo, a zasto i ne bi?! Ne kao ove 2 spodobe,gore su od posrbljenih ustasa koji su klali sopstveni narod.Neka ovaj izmet ide van Srbije ako im ne valja. Nek idu kurve***e na KIM kod Kurtija da ih malo prignjeci ko sto je Taci radio sa Olbrajtovom kur*****m, ovakva g***a treba pljunuti,i sve one kojima ovde ne valja i koje pricaju notorne lazi protiv Srba i Srbije, a dodvoravaju se trulezi,to treba ili u zatvor za izdaju drzave po 20 godina ili ovo seme zlo, seme Izrodovo i seme satanitisticko treba proterati iz zemlje, siroko im polje pa nek ta gamad i njima slicne kurvetine i zigoli koje se nicega ne stide, idu gde im je bolje pa tamo nek blate sve te trule politicare koji su poput njih, pa ce videti kako ce proci.Stidim se ovakve gamadi.

Mraxus

pre 2 godine

Ukinuti pravo CIA-e da uređuje javnu scenu Srbije! Jenki go houm!

Nikola

pre 2 godine

Meni nije jasno kako ove dve imaju obraza da a se jave i komentarisu nesto

Oki

pre 2 godine

Kandićka i Pešićka su sada protiv svih ministra.

Tatic Mile

pre 2 godine

Ove dve krave bi trebalo staviti u prave stale. Cudi me da one ne smrde a totalno su pokvarene.

Ivana

pre 2 godine

Veleizdajnike bi trebalo proterati iz Srbije i da upšte izlaze u mediji, jer njihova mišljenja protiv Srba nam ne trebaju.

Sumadinac

pre 2 godine

Rubinuuuuu šta uradi od ovih baba... Nikada nisu bile nešto inteligentne, ali im sad mozak otišao načisto... Da neće možda Ramuša za ministra policije?

Cici

pre 2 godine

Ma Srbija ce stalno da se nekom pravda. Dokle vise to?! Srbija je jasno stavila do znanja da je za mir i stabilnost u regionu.

Rade

pre 2 godine

Vulin je izneo svoje mišljenje i svako ima pravo da kaže šta misli Vulin nije nikoga vređao niti rekao loše nešto

Rade

pre 2 godine

Zašto Kandićka ne reaguje na pretnje Albanaca Velikom Albanijom i ne stane u odbranu i Srskog naroda na Kosovu i Metohiji

Rade

pre 2 godine

Kandićka još jednom pokazuje da napada na Srbe a da ne reaguje na druge kada upućuju pretnje Srbiji

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija