• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

27.07.2021

22:18

/VIDEO/ "ŠVALERU, VRATI PARE!" Obrenovčanin zatekao izbušene gume i MISTERIOZNE poruke na autu!

Printscreen

Politika

/VIDEO/ "ŠVALERU, VRATI PARE!" Obrenovčanin zatekao izbušene gume i MISTERIOZNE poruke na autu!

Podeli vest

Kako kaže, nema predstavu ko bi mogao da mu ošteti auto na ovakav način, ali se ta osoba očigledno ustremila na pogrešan automobil

Predrag Nikolić iz Bariča kod Obrenovca krenuo je na posao, a onda shvatio da mu je automobil ispisan pogrdnim porukama. Umesto na radno mesto, morao je kod vulkanizera u Barič po nove gume jer su mu sve četiri izbušene.

- Zatekao sam automobil išaran, gume izbušene, isečene. Na njemu piše da se neko razvodi, da nekom dugujem pare... - kaže Predrag.

"Vrati pare", "Ostavila sam muža zbog tebe", "Švaleru vrati pare", neke su od poruka ispisanih flomasterom na njegovom vozilu.

- Nemam predstavu ko bi to mogao da uradi. Ne sumnjam ni u kog, ne znam. Ženu imam, švalerku nemam - ističe on kroz smeh.

Sa osmehom na licu, uprkos šteti, dodaje da nije u dugovima i da je baš zbog toga iznenađen onim što je zatekao.

- Nikog nisam izazvao, ne dugujem nikom ništa. Ne znam šta da kažem. Ovo je i finansijska pretnja. Gume su 500 evra. Nemam protivnika, ni sa kim se nisam posvađao, ni sa kim nemam problem - kaže Petar.

Petar živi u naselju Kolonija, ima 40 godina i ne pamti da je iko bio u sličnoj situaciji. Zato ne može da veruje šta mu se dogodilo.

- Supruga je saznala. Šta da kaže, smeje se. Iznervirala se zbog štete.

Iako je autor poruka pomešao ćirilicu i latinicu, poruke su jasne. Finansijsku štetu će nadoknaditi, auto oprati, ali ostaje pitanje šta dalje.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na teren i napravila zapisnik, a Predrag se nada da će počinilac uskoro da bude pronađen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17