• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2021

10:44

Dok je Vučić na vlasti Srbija neće priznati genocid, a to je nedopustivo! NATAŠA KANDIĆ ŽESTOKO UDARILA NA PREDSEDNIKA

Tanjug

Politika

Dok je Vučić na vlasti Srbija neće priznati genocid, a to je nedopustivo! NATAŠA KANDIĆ ŽESTOKO UDARILA NA PREDSEDNIKA

Podeli vest

Nataša Kandić ne bira sredstva u svojim konstantnim napadima na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića

Kandić je izjavila da je nedopustivo to što Srbija neće priznati genocid dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

Nataša Kandić je više puta izjavila da je najveća politička nada u Srbiji Marinika Tepić i da njoj najviše veruje.

Foto: printscreen

Tvit Nataše Kandić

Podsetimo, Tepić je među potpisnicima Predloga rezolucije o genocidu u Srebrenici. Predlog rezolucije je upućen Skupštini 2016. godine, a u tekstu se "najoštrije osuđuje genocid u Srebrenici, kao i svako poricanje genocida".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Наташа & Мариника & Соња & Вук - националне мањине владају земљом Србијом.

Baća

pre 2 godine

Ova žena je osvedočeni neprijatelj srpskog naroda, odlikovana id šiptarskih terorista i separatista, osoba koja stalno zagađuje medijski prostor Srbije i širi mržnju i netrpeljivost. Nataša Kandić je žena koja je dostojna svakog prezira jer prezire sopstveni narod nad kojim je izvršen stvarni genocid u 20. veku i o čemu ona nikada nije rekla nijednu reč. Autošovinista najgore vrste.

Ana

pre 2 godine

Tako smo radili za vreme prethodnih vlasti. Prvi priznavali i što jeste i što nije samo da bismo se dodvoravali svetu. Neki Srbi nisu zaslužili tu "titulu" srpstva.

Duki

pre 2 godine

Ova zena nista drugo i ne zna sem napada na predsednika!

djordje anunaki

pre 2 godine

Ova ce se kobila prosrati, koliko se upela da rusi Srbiju.

Veljko

pre 2 godine

Ova žena je najveći srbomrzac i neprijatelj ove države!

Aleksa

pre 2 godine

Sramota je kada ste Juda i prodaju vas kao Hrista. E to ste vi gospodjo Kandic ' JUDA '

mile

pre 2 godine

Opet prete sa ratom dok ih Eulex stiti pre je pucao Gavrilo a danas samo principi reci koga da glasam,sovinizam zajebi kada zapadne sluzbe ti vuku konce u zemlji Tadica Boru,topioncu vojske, gde su tenkovi druze,gde su metkovi puske , placas detetu Srpskom svojoj zemlji da sluze, ali NATO rekao je tako,gasi kasarne odma ili postujes zakon,ili stize vam horda, smanji borbenu spremnost,neka se izruci Mladic a ko poklon za vernost bices Natasa Kandic !

Mila

pre 2 godine

Neće udarati svoj na svoje, to je valjda ljudski i normalno, pa i normalno je što predsednik neće priznati

aleksandqr

pre 2 godine

neprijatelja koji se dokazao da mrzi zemlju gde uživa sva prava u našu zamlje treba ih proglasiti non-gratis i zakonski proterati, da ne užive na leđa naroda i dece.

Bota

pre 2 godine

Ova matora starleta je još živa…otkud to,pa zar još nije crkla od muke i besa što Srbij postoji,što je svi pametni preziru,što je mučenica…

aleksandar

pre 2 godine

LJIGAVICI KOJA UŽIVA SVA NARODNA PRAVA NA LEĐA NAŠE DECE DATI JOJ ZAKONSKUM PUTEM NON- GRATIS. AKO JOJ NE ODGOVARA SRBIJ I NAŠA DECA TREBA JE PROTERATI DA NE JE VIŠE DEĆJU ČOKOLADU.

Fikus

pre 2 godine

Hoćemli neko jednom stati na put toj VEŠTICI ? Do kada će vlast u ovoj zemlji trpeti njene srbomrzačke ispade i pamflete? Zašto se uopšte objavljuju ovakve bljuvotine? Ne mogu da verujem da se za sve ove godine nije našao neko da joj podmetne koru od banane ...

milankukic

pre 2 godine

ja se pitam ko tom akrepu daje publicitet i pise o njoj ona je smece SRBIJE zemlje u koijoj zivi

sombor

pre 2 godine

Natasa moglabi malo da po..sis sa tvojim zvaljavim ustima jbem ti mater blesavu

Hak

pre 2 godine

Normalno da ne priznaje. Kad je bio jedanod pokretača- 100 za 1. Poznato?????????

Mapko

pre 2 godine

Jedno je imati mrznji prema sopstvenom narodu poput Natasa Kandic, to je njeno pravo imati degutantno misljenje, no, ova zena je isla jos dalje u gadljive izjave i ponasanje, a to je da je da negira zlocine nad Srbima, na primer na RTS-u je javno negirala da su preko 4000 Srba ubijenih u Sarajevo od strane dzihadisticke Armije BiH, ta zena negira 3200 ubijenih Srba u Srebrenici, a kad je javno podrzavala Haradinaja, ona je defakto pljuvjala i vredjala srpske zrtve. Ta doticna zena pripada celoj "srbijanskoj" septickom jamom od neo-fasisticke opoziocionarske bratije, zena je bila potpisnik "nacistickog" "88 apela". Ali nista nije cudno, uvek su bivsi titovi komunisticki kadrovi preuzeli ustasku rasisticku i anti srpsku politiku. Sve je to gadljivo logicno. Srbija treba uvesti zakon koji kaznjava negiranje genocid na Srbima, Jevrejima i Romima tokom NDH, takodje zakon protiv svako negiranje zlocinama nad Srbima tokom raspad Jugoslavije, ko ga krsi mora iza resetaka.

milan lala

pre 2 godine

Oduzeti drzavljanstvo i najuriti iz Srbije , usput dobro ispendreciti da se sva usere od batina.

Ranko

pre 2 godine

Mrš iz Srbije ološu!!! Da je Srbija normalna zemlja, ti ne bi više govorila! Živela Republika Srpska !

smeško

pre 2 godine

Nataša, da li je ovo u dogovoru sa Marinikom i Đikijem??!! Pi sram te bilo!

Bodis

pre 2 godine

Nikada ga Srbija neće priznati, a pogotovo ne naš predsednik Aleksandar Vučić! Stidi se Kandićeva!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija