• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

25.08.2021

20:43

ĐILASOVA SLUŽBENICA GORA OD NAJGORIH FAŠISTA! Marinika javno pozvala na linč glavnog urednika Informera!

Printscreen

Politika

ĐILASOVA SLUŽBENICA GORA OD NAJGORIH FAŠISTA! Marinika javno pozvala na linč glavnog urednika Informera!

Podeli vest

Marinika Tepić, službenica tajkuna Dragana Đilasa, u maniru najgorih fašista rekla je za glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića da nije novinar nego 'propagandista zla'!?!

Tepićeva je na Tviteru javno žigosala Vučićevića i pozvala na njegov linč, a kao 'dokaz' za svoje bolesne tvrdnje objavila je snimak svoga gazde Đilasa, koji je na jednoj televiziji upitao voditeljku: 'Da li vam je Dragan Vučićević kolega?'


'Da li je za vas Dragan Vučićević novinar? Ili da propagandiste Zla nazovemo pravim imenom!', napisala je Tepićeva i tako javno proglasila i označila Vučićevića za 'legitimnu metu', koga je valjda dozvoljeno tući taman kako je Dragan Bjelogrlić u niškom hotelu 'Ambasador' pretukao Gagu Antonijevića.


Komentarišući ovu skandaloznu objavu, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da Marinika Tepić nikada u Srbiji neće određivati ko jeste, a ko nije novinar i urednik.
- To da li sam ja i kakav sam novinar ne odlučuju Marinika Đitler i njen gazda Đilas. O mom novinarstvu odlučuju i svakoga dana sude čitaoci i gledaoci. A po tom, jedinom objektivnom i jedinom mogućem sudu, novine čiji sam glavni urednik jesu ubedljivo najtiražnije u zemlji, a emisije u kojima govorim uvek su među najgledanijima. Neće biti da je to zato što nisam novinar i urednik - kaže Vučićević, koji dodaje da je svima jasno zašto Đilasu, Mariniki i ostalima smetaju mediji koji se usuđuju da pišu kritički o njima.


- Đitler i Đitlerka nas napadaju jer im smetamo da oposle svoja prljava, tajkunska, zločinačka posla u Srbiji. Smetamo im zato što podsećamo narod na katastrofu koju je izazvala njihova vlast pre 2012, smetamo im jer ne želimo diktaturu stranaca, ali i zato što se borimo za Kosovo i Republiku Srpsku, zato što svuda i na svakom mestu raskrinkavamo njihove laži i klevete. Smetam ja Mariniki i njenom gazdi, znam to, i zato što je Informer objavio presudu haške sudije Nijambe i izveštaj Grajfove komisije koji dokazuju da nikakvog genocida u Srebrenici nije bilo. Ali neka njih, neka rade svoj posao... Nama će, na kraju, suditi čitaoci i gledaoci, a njima birači na prvim sledećim izborima - naglasio je naš glavni urednik, koji kaže da je Tepićeva napadom na Informer zapravo sve rekla sama o sebi.


- Đilasova službenice Tepić, ovim ste samo dokazali da ste vi zlo! Veliko zlo! Fašističko zlo! - poručio je Vučićević.
 

 

Foto: printscreen Twitter

 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

Kokoska utripovala da je curka . Ko li te placa veca je budala od tebe , dati novac beskorisnoj "masi" - bacene pare .

Bane

pre 2 godine

Zasto uopste objavljujete fotografije i izjave ove vestice i onog narandzatog strasila???To su bre najveci izdajnici Srbije kao sto su Kandicka,Pesicka i ostale babe.

Marko

pre 2 godine

Buduća predsednica Srbije, koja će ukloniti mafiju iz Srbije. Ubedljivo najveću podršku naroda trenutno ima u Srbiji

Sajkomita

pre 2 godine

Nama će, na kraju, suditi čitaoci i gledaoci, a njima birači na prvim sledećim izborima. Ne brini, ima još nekih koji će vam suditi (znate i vi to dobro). Mnogo trujete ovaj narod i unosite zli krv.

zoran

pre 2 godine

Neće niko tugovati ako dobije batine...naprotiv.

Mitrofan Fustić Morija iz Kar

pre 2 godine

Подржавамо захтев да се против Чобану Маринике (Тепићке), румунке / влахиње спроведе кривични поступак у целини и да се против иментоване донесе осуђујућа безусловна пресуда са казном затвора, због кривичних дела која је извршила.

zasto

pre 2 godine

dozvoljavate da strankinja lazinja i preti u sred Srbije?

zora

pre 2 godine

Znas li ti Tepicka da motka ima dva kraja? Onaj drugi je govnjiv.

Rade R

pre 2 godine

A šta li je onda Marinika i Đilas!? Kakvo li su onda oni zlo zla! Dali postoji veće zlo od njih! Oni su sramota ljudskog roda!

sns

pre 2 godine

Da li si ti normalan?!?! Vidiš li šta ti pišeš?!?!? Kako te nije sramota?!?!?

Crna ovca

pre 2 godine

Mislim da su fašisti većina, jer većina isto misli o dotičnog smradu!!!!

dera

pre 2 godine

Ona poziva na linc ??? Ma da , ona i kad pozove naj rodjenije na rodjendan vise od pola ne dodje . Ali da stvar postavimo na mesto , ko izgovori takvu pretnju ili poziva i podstrekava druge da izvrsi krivicno delo je saucesnik , a po saznanju a ono postoji tuzioc je duzan da postupi , urednik da ovlasti advokata te da podnese krivicnu prijavu .

Nina

pre 2 godine

Oparila se kod svoj "profesora" Dragana Djilasa pa misli da moze da targetira ljude oko sebe.

sns

pre 2 godine

Jesi li vi što ovako komentarišete i ovaj što je napisao ovaj tekst, normalni? Stidite li se ičega? Vi ste ljudi bolesni kad ovako pišete, lečite se! Laza vas čeka širom otvorenih vrata!!!

Rile

pre 2 godine

Poznato je da je Marinika glavni poltron Djilasa.

Boris

pre 2 godine

Vucko uzivaj i ne sekiraj se dok te tvakvi napadaju ,ovo je olos

Jovica

pre 2 godine

Ova zena sve poziva na linč, a kad nju neko napadne e tad nastaje problem!

DARKO

pre 2 godine

Marinika je neko kome ništa nije sveto! Ali obiće joj se o glavu kad-tad!

Zoran

pre 2 godine

Ona zna najbolje kako đavo izgleda, svaki dan ide kod njega na konsultacije.

Alex

pre 2 godine

Ona da nije najgora nebi saradjivala sa Đilasom!

Zare

pre 2 godine

Marinika i Djiki ozbiljno pocinju da deluju kao pajaci koji jure i optuzuju i vredjaju a nemaju ni trunke integriteta da bi zavredili bilo cije postovanje.

Mirjana

pre 2 godine

Ma ko jos slusa sta jedna Marinka prica ,pala je u zaborav.

Milos

pre 2 godine

Ne zna se ko je vece zlo da li Djilas ili Marinka.

petar

pre 2 godine

Gebels bi pozavideo ovom lazovu, cak je i njega prevazisao, a savrseno mu pristaje naziv "propagandista zla". Zlo od manipulatora.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija