• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2021

13:33

ĐILASOVCI PROGONE DANILA,  a sutra će opet da kažu: Mi nikad ne pominjemo tuđu decu!

Politika

ĐILASOVCI PROGONE DANILA, a sutra će opet da kažu: Mi nikad ne pominjemo tuđu decu!

Podeli vest

Đilasov kum Mlađan Đorđević objavio je na svom Tviteru fotografije Danila Vučića, iako opozicija na sav glas ponavlja kako oni nikada ne napadaju ničiju decu

- Sutra će opet Đilas za svoje TV da kaže: "Mi nikad ne pominjemo tuđu decu, lažu." Oni da to gromoglasno objave, tik pored - još jednog teksta kojim nastavljaju progon baš te dece. A  Đilasov kum: da dobije opet neku firmu da "vodi", kao Dajrekt mediju onomad? Zaslužio. Naradio se -  rekao je Vladimir Orlić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

Ja se nadam da ce se stati na put ovome, jer ni jedno dete, bilo cije ono bilo, ne treba da trpi linc, i da ga neko vredja.

Zoran

pre 2 godine

Kilavi UžaS(rbija) pušta ove besprizorne da divljaju, pa kada se desi tragedija, onda se svi prave neobavešteni. A znaju dobro i gde đavo spava. Sada su smislili da nas proglaze Vojvođanima, a onda će svi ovi koje su dovukli iz vukojebina da budu Srbi i postadosmo nacionalna manjina. Bruka i naum koji im neće proći.

dreaming in red

pre 2 godine

Danilo se druži sa uspešnim ljudima koji drže mesaru i ćevabdžinicu u Ritopeku. Danilovi drugovi su vredni ljudi koji po ceo dan tranžiraju meso i prave pljeske i kobasice.

Duka

pre 2 godine

Danilo je jedan divan dečko, podrška za njega,

Mina

pre 2 godine

Opozicija udara najnize i ne staje u plasiranju lazi.

Suncica

pre 2 godine

Sramno je i neoprostivo napadati tudju porodicu a posebno decu.To sto radi opozicija je za svaku osudu.

Sofija

pre 2 godine

Udarati na nečije dete samo pokazuje da, su to sve samo ne ljudi! Ali od Đilasa i sličnih to se očekuje. To su oni. Ali to se mora sankcionisati!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija